"Jag är hundra procent redo"

Bild till nyheten "Jag är hundra procent redo"
Mittfältsankaret Lucas Leiva har tränat stenhårt i tre veckor efter skadeuppehållet och känner sig redo för 90 minuter och comeback mot Arsenal på påskafton.

"Jag känner mig utmärkt", förklarar den 28-årige brasilianaren som dessutom fick spela hela All Star-matchen i söndags.

"Innan United-matchen hade jag också en vecka med full träning och var tillgänglig, men jag hade nog inte klarat av att spela en hel match. Nu känner jag mig hundra procent."

"Nu gäller det att få fortsätta träna och skaffa sig minuter ute på planen. Inför matchen mot Arsenal har jag haft tre veckor med träning." 

Under landslagsuppehållet har han gett järnet med U21-truppen på Melwood.

"Jag hade mer än gärna varit ledig i några dagar, men jag var hemma i Brasilien under skadeperioden och kände att det var viktigare att stanna här och jobba hårt."

"Om man är borta för länge tappar man rytmen och skärpan och det är vad jag har saknat efter skadan."

"Jag var i väldigt bra form innan, kanske min bästa period under de senaste åren och jag fick mycket speltid. Inledningen av säsongen var inte så lyckad, men efter att jag fick chansen igen känns det som att jag har kunnat bidra med mycket."

"Jag är inte säker på om Stevies avstängning kommer att förändra så mycket då laget har spelat bra oavsett. Men vi har många matcher i ligan och FA-cupen framför oss, så det kommer att finnas behov för hela truppen."

"Jag är redo och behöver speltid för att snabbt komma upp på samma nivå som innan skadan", avrundar Liverpools nr 21.

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer