Officiellt: Ibe och Flanagan förlänger

Bild till nyheten Officiellt: Ibe och Flanagan förlänger
Vi rapporterade om det tidigare idag, men nu är det officiellt från Liverpools håll: Jordon Ibe och Jon Flanagan förlänger sina Liverpoolkontrakt.

Det har ryktats länge och nu är det klart: Jordon Ibe blir Liverpool trogen i ytterligare fem år. 

"Detta är något jag sett fram emot. Jag har pratat med managern och är nöjd över att det är gjort. Nu koncentrerar jag mig på den sista matchen för säsongen och ser framåt emot nästa säsong", sade Ibe. 

"Liverpool är en fantastisk klubb och jag gillar filosofin här. Jag njuter av situationen. Jag har precis plockats in i förstalaget och jag har njuter av de matcherna jag fått spela i. Förhoppningsvis kan jag fortsätta att göra det bra för klubben."

Samtidigt bekräftas det också att Jon Flanagan har signat ett nytt kontrakt. Scousern satt på ett utgående kontrakt och har alltså fått förlänga trots att han missat hela säsongen på grund av problem med knät. 

"Han har haft otur, då han var på väg att skriva ett nytt kontrakt precis innan skadan", berättade Brendan Rodgers. 

"Det har pågått samtal under tiden, då hans tidigare kontrakt löpte ut nu i sommar. Han är en väldigt viktig spelare för oss."

"Han har haft en tuff skada och vi håller koll på det. Läkarna säger att han kommer tillbaka starkare och friskare, vilket är det viktigaste. Han har en lång väg framför sig, men jag är säker på att han får sin utdelning efter det."

"Vi hoppas att han kan komma tillbaka under nästa år. Det har varit en lång resa för honom de senaste 18 månaderna och särskilt det senaste årets skador. Förhoppningsvis kommer han tillbaka och kämpar sig in i laget."

"Vi har saknat honom den här säsongen."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer