Harry Redknapp kritiserar Liverpool

Bild till nyheten Harry Redknapp kritiserar Liverpool
Tränarprofilen Harry Redknapp tycker inte att Liverpool har ett bra lag. Han uttalar sig negativt om Liverpools spelartrupp dagen efter transferfönstrets stängning.

Den tidigare Bournemouth, West Ham, Southampton, Portsmouth, Tottenham och QPR managern Harry Redknapp medverkade i ett program för The Telegraph under onsdagen. I detta program sa han bland annat att Liverpool inte är tillräckligt bra för att nå någon större framgång.

"Jag är inte alls imponerad av Liverpool" Säger Redknapp.

"Detta är den sämsta upplagan av Liverpool jag har sett på flera år. De ser medelmåttiga ut och de ska vara nöjda med att de har tagit poäng."

"Jag tycker Liverpool ska vara nöjda om de når en femteplats denna säsong. Jag tror inte alls på Liverpool."

Harry Redknapp anser att Liverpool saknar en ledare och att backlinjen har brister.

"De har tappat Steven Gerrard, deras ledare. Vilken spelare det var. Åren innan tappade Liverpool Jamie Carragher. De har tappat sina karaktärer."

"Titta på hur deras två mittbackar spelade i lördags (Dejan Lovren och Martin Skrtel). Vänsterbacken (Joe Gomez) är en ung och lovande spelare, men han kan inte använda sin vänsterfot och han spelar vänsterback. Han är en fantastisk talang som är både stark och snabb. Men varför är han vänsterback? Han spelar på fel sida. Jag tycker att de har ett obalanserat lag. Ursäkta! men jag räknar inte med Liverpool."

Källa: The Telegraph


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer