Storseger för U18 mot United

Bild till nyheten Storseger för U18 mot United
Liverpools U18-lag stod för en imponerande insats mot Manchester Uniteds dito när klubbarna drabbade samman på lördagsförmiddagen. Juniorerna gästade Carrington och vann med 4-0 efter bland annat två baljor från Trent Alexander-Arnold.

Det var en händelsefattig inledning av rivalmatchen på Manchester Uniteds träningsanläggning Carrington. Men efter 26 minuters spel fann Liverpool nätmaskorna genom lagkapten Trent Alexander-Arnold (huvudbilden). Sistnämnda väggspelade vackert med Benjamin Woodburn och kunde avsluta kliniskt mot United-keepern Oliver Byrne.

Tjugo minuter in i den andra halvleken utökade Liverpool till 2-0 genom Paolo Alves som dundrade in en kanon från 20-25 meters håll. Den 17-årige portugisen gjorde därmed sitt första mål i Liverpool-tröjan.

Värre skulle det bli för hemmalaget Manchester United som släppte in 3-0 i den 78:e minuten. Adam Phillips vinklade in en frispark mot den bakre stolpen fram till en fristående Corey Whelan.

Försvararen nickade in mål nummer tre för Liverpool, och bara minuten senare satte Alexander-Arnold sitt andra mål för dagen på volley vilket betydde 4-0.

Nästa lördag väntar hemmamöte mot Stoke City på akademin ute i Kirkby. Avsparkstiden är satt till klockan 12:00 svensk tid och matchen går att livestreama via klubbens officiella kanal LFC TV.