​LFC Podden: ''Klopp var det bästa som kunde hända"

Bild till nyheten ​LFC Podden: ''Klopp var det bästa som kunde hända"
Även om ni redan i förra veckans avsnitt av LFC-podden kunde höra djupgående tankar om ett Liverpool under ledning av Jürgen Klopp, var det trots allt hela tiden med reservation för eventuell besvikelse. Då hade det bara gått 24 timmar från dess att Brendan Rodgers fått lämna och även om samstämmiga uppgifter pekade mot tysken, kunde såklart allt ställts på kant fram tills att kontraktet var signerat.

Nu är det dock ”kloppat och klart” och det är en entusiastisk panel som återigen – såklart – snackar väldigt mycket om det som man hoppas ska bli en kärleksromans mellan Jürgen Klopp och hela Liverpool.

Panelen ger sin syn på hans inledande framträdanden som manager för Liverpool och det spekuleras såklart sedan vidare vilka direkta effekter vi kommer att se i närtid.

Det blir snack om vilka spelare som kan vinna – respektive ”förlora” – på managerbytet och man försöker också sia kring formation och uppställning när tysken ska ställa upp sin första Liverpoolelva på lördag mot Tottenham.

Det blir också mycket snack om de känslor som Jürgen Klopp ingjutit under sin första tid vid rodret och såklart också några korta nedfall i de spelare som nu redan ryktas kunna förstärka Liverpool när transferfönstret öppnar i januari.

Sist men inte minst bjuder säsongens tolfte avsnitt på vårt mycket populära inslag #tilläggstid, där undertecknad tillsammans med historienörden Jonas Pettersson grottar ner oss i något eller någon som kommit att betyda mycket för Liverpool Football Club. Denna vecka blir det ingen mindre än Steve Highway som hyllas. En något annorlunda fotbollsspelare. Och mannen bakom Steven Gerrard, Jamie Carragher och Michael Owen. Ni hör. Det här vill ni inte missa!

Lyssna genom att prenumerera på vår feed via iTunes eller lyssna direkt på avsnittet genom SoundCloud.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer