Tung förlust för U21 mot United

Bild till nyheten Tung förlust för U21 mot United
Ett sent avgörande från Manchester United resulterade i en 3-2-förlust för Liverpools U21-lag i kvällens rivalmöte. Jordan Rossiter var tillbaka i spel för Liverpool och Marouane Fellaini storspelade i United.

Manchester United hade med sig spelare som Marouane Fellani och målvakten Sergio Romero, medan Liverpool fick tillbaka Jordan Rossiter från skadebekymmer, samt Harry Wilson och José Enrique involverade i startelvan.

United gick upp i en 2-0-ledning efter mål från just Fellaini och Nick Powell och såg ut att vinna komfortabelt med tio minuter kvar av måndagens rivalmatch - men man kan aldrig ta ut något i förskott.

Inom loppet av två minuter hade Liverpool nått upp till ett oavgjort resultat efter mål av Jerome Sinclair och Madger Gomes.

Sinclair lurade vid den bortre stolpen och efter ett inspel från Harry Wilson kunde engelsmannen reducera i den 83:e minuten.

Inhopparen Madger Gomes, som ersatte Jordan Rossiter efter en timmes spel, hamnade också i målprotokollet. Wilson assisterade återigen från vänterkanten och United-keeper Romero boxade undan bollen rätt på Gomes som dunkade in kvitteringen.

Hemmalaget Man United skulle dock få sista ordet i den 89:e minuten när Marouane Fellaini var inblandad på nytt. Liverpool hade stora problem med den tuffe belgaren som låg bakom Uniteds sena segermål.

Fellaini spelade fram till Sean Goss som sköt in 3-2 mot en chanslös Ryan Fulton mellan Liverpools stolpar.

Liverpools U21-lag: Fulton, Maguire, Smith (Hart), Cleary, Enrique, Rossiter (Madger Gomes), Wilson, Chirivella (Virtue), Sinclair, Brannagan, O’Hanlon. Kvar på bänken: Firth, Whelan.