Bodgan får chansen i morgon

Bild till nyheten Bodgan får chansen i morgon
Liverpool Echo kan avslöja att Adam Bogdan förväntas få chansen från start mellan stolparna i morgondagens ligacupkvartsfinal mot Southampton på St Mary's.

Bogdan har inte startat en enda ligamatch sedan flytten till Anfield från Bolton i somras. Däremot har det blivit spel i ligacupen både mot Carlisle United, då han räddade tre straffar under straffläggningen, samt sist mot Bournemouth.

Lokaltidningen Liverpool Echo skriver att Jürgen Klopp kommer ge ungraren chansen från start i onsdagens kvartsfinalen i Capital One Cup mot Southampton. Bogdan berättar att han hoppas kunna ta vara på möjligheten:

''Den här turneringen har redan gett mig ett par fantastiska ögonblick, och förhoppningsvis fortsätter det.

''Jag vill givetvis spela, jag kom inte hit för att sitta på bänken och vara nöjd med det. Jag skulle inte vara kvar här länge med den attityden!

''Jag vill knipa en plats i startelvan och spela så många matcher som möjligt. Det är en utmaning som jag har framför mig, men det finns alltid en utmaning inom fotbollen.

''Det är egentligen ingen stor grej, alla vill spela, och jag är precis likadan. Jag vill kämpa om förstaplatsen mellan stolparna, men dessvärre är det en annan kille som gör detsamma.

''Allt jag kan göra är att vara redo, kontrollera mina egna prestationer och göra mitt bästa så fort jag får chansen. Det är det enda sättet som jag tror kan ge mig en chans, genom att prestera när jag får speltid'', berättar 28-åringen.


28 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer