Anton om säsongen so far

Bild till nyheten Anton om säsongen so far
​Liverpool befinner sig på La Manga för att ladda batterierna inför slutspurten av Premier League och för LFC Poddens del handlar det också om att samla nya krafter.

För att få nya perspektiv på den säsong som varit en riktig berg-och-dalbana bjöd vi därför in Supporterklubbens Ordförande, och tillika stora Liverpoolsupportern, Anton Hysén till ett härligt snack kring allt som varit denna säsong. 

Vi snackar om värvningarna, den fantastiska höstformen, de uteblivna köpen i januari, fiaskona i cuperna och vad som komma skall. Det blir också en diskussion kring den heta målvaktsfrågan och vad Anton hade gjort om han var ansvarig för våra transfers och fick möjligheten att sälja Emre Can för £20 miljoner i sommar. 

Detta och mycket mer i en öppenhjärtig och härlig intervju. 

Vi vill också slå ett slag för att ni kan vinna matchbiljetter till nästa säsong genom att stödja poddens fortsatta utveckling. Något ni kan läsa mer om på vårat Twitterkonto. Bara följ länken här. 

Ni kan lyssna på avsnittet direkt via spelaren nedan, eller så kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer