Henderson nöjd med träningslägret

Bild till nyheten Henderson nöjd med träningslägret
Jordan Henderson tycker det är bra att laget har varit på träningsläger i Spanien. Han tycker det är bra för hela gruppen inför slutspurten på säsongen, där målet är att hamna bland de fyra bästa i ligan.

Jordan Henderson hoppas att träningslägret i Spanien ger laget lite extra energi inför avslutningen på säsongen. Liverpool är inblandade i striden om Champions League plasterna och i nästa omgång möter laget Leicester på bortaplan. Liverpool har haft dt tufft efter nyår, men i den senaste matchen blev det en viktig seger mot Tottenham.

"Segern mot Tottenham ger oss lite självförtroende. I den matchen hittade vi tillbaka till det spelet vi hade innan nyår.", säger Henderson.

"Här i Spanien kan vi träna lite mer på vissa saker. Efter detta träningslägret ska vi vara redo att kämpa för en fin avslutning på säsongen."

"Detta träningsläger är som en andra försäsong. Jag tror det är lite viktigt med ett miljöombyte."

"Det är en annorlunda miljö och vi spenderar tid med varandra hela tiden, eftersom vi inte går hem. Detta är bra för gruppen inför slutspurten på ligan."

"Det har varit många matcher under de senaste två månaderna och det känns bra att få lite extra tid till träning. Men det är en del matcher kvar och vi måste spela bra för att få en fin avslutning på säsongen."

Liverpool möter Leicester på bortaplan i nästa omgång. Därefter väntar Arsenal på hemmaplan och sedan Manchester City på bortaplan.

Källa: Daily Mail


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer