På jakt efter Foxes

Bild till nyheten På jakt efter Foxes
Jürgen Klopp höjer ett varningens finger för Leicester inför kvällsmötet om exakt en vecka. "Foxes" ligger bara en poäng ovanför nedflyttningsstrecket och kämpar plötsligt för sin PL-existens.

Ifjol var rävarna från grevskapet Leicestershire i East Midlands listigast i ligan – chockerade en hel fotbollsvärld genom att vinna sin första titel i klubbens 132-åriga historia.

# Den här säsongen har "Foxes" fallit som en gråsten i Premier League-tabellen. När 13 omgångar återstår ligger Claudio Ranieris mannar bara en poäng från nedflyttning.

# Leicester har inte vunnit en ligamatch hittills under 2017.

# I lördags åkte man sensationellt ur FA-cupen efter 1-0-förlusten borta mot Millwall från League One.

# I övermorgon åker man dessutom till Sevilla för åttondelsfinal i Champions League.

Jürgen Klopp låter sig däremot inte luras.

"Leicester är inne i en tuff period. Men de kommer att slåss till 100 procent för sin existens i ligan nu", säger tysken till Liverpool Echo.

"Detta är kanske stunden då de inser att de inte har något annat att göra än att fokusera på att hänga kvar. Så vi kan bli det första laget som möter detta "nya" Leicester, om du vill."

"Men det finns möjligheter att vinna matchen. Och sedan möter vi Arsenal, och alla vet hur bra de är. Så ja, det är tufft, men det är möjligt, som jag alltid brukar säga."

"Så länge det finns möjligheter så kommer vi att kämpa", avrundar Klopp.


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer