Mané-mål men matchen avbröts

Bild till nyheten Mané-mål men matchen avbröts
Sadio Mané gjorde mål på straff, men landskampen mellan Senegal och Elfenbenskusten blev aldrig färdigspelad. Landslagscomeback för Joe Gomez.

Mötet på Stade Charlety i Paris igår kväll var mållös fram till mitten av andra halvlek då Senegal tilldömdes straff.

Liverpoolanfallaren, som blev syndabock när han brände den avgörande straffen i AFCON i januari, tog på sig ansvaret och denna gång satte han den säkert.

Tre minuter senare kvitterade Elfenbenskusten genom Cyriac.

Men landskampen spelades aldrig klart. I pausen stormades planen av supporters och när det inträffade igen i den 87:e minuten fick domaren nog. Han skickade spelarna av planen och de kom aldrig ut igen.

* * * * * * * * * * * * * * *

Samtidigt gjorde Joe Gomez comeback i det engelska U21-landslaget efter 531 dagars uppehåll, när England krossade Danmark med hela 4-0 på AutoC Park i Randers.

Gomez skadade som bekant korsbandet i samband med att England U21 mötte Kazakstan i oktober 2015.

19-åringen spelade högerback och ska enligt uppgift ha skött sig mycket bra. Han spelade också hela matchen.