Ladda med Podden inför derbyt!

Bild till nyheten Ladda med Podden inför derbyt!
Landslagsuppehållet är över och Podden tar nu sikte mot helgens derby! Det blir också legendsnack med anledning av att Robin Bylund var på Anfield i helgen och såg återkomsten för flera stora hjältar och så surras det lite Silly-snack i tider då Philippe Coutinhos namn åter är på tapeten.

Det ställs frågor kring huruvida Steven Gerrard rentav platsat i dagens Liverpool, vilken fenomenal spelare Daniel Agger var, men framförallt kunde ha blivit, och så snackas det Philippe Coutinho-rykten!

Sen blir det såklart ett stort uppsnack med allt man kan tänka sig inför derbyt mot Everton. Och slutklämmen är såklart om det blir en säsongsdubbel mot lillebror?

Det pratas om hur Liverpool ska formera sig utan Adam Lallana och vad som behövs för att stoppa Romelu Lukaku. 

Vi tillkännager dessutom vinnarna av priser från vår bidrags-tävling och så berättar vi om ett av många äventyr vi hoppas ge oss ut på i Sveriges avlånga land!

Det är helt enkelt ett avsnitt som är fyllt till bredden och något att njuta av för att lindra ångesten som landslagsuppehållet inneburit.

Lyssna på avsnittet direkt via spelaren här i artikeln, eller så kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter eller Instagram.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer