Podden: Vem stannar & vem går?

Bild till nyheten Podden: Vem stannar & vem går?
Säsongens tredje avsnitt av LFC Podden är nu ute i etern och det är i vanlig ordning en fullmatad timme med allt det senaste kring vårt älskade lag.

Efter två inledande avsnitt där det snackats mycket om värvningar och potentiella sådana tog man denna vecka ett rejält grepp om den nuvarande truppen.

En hel del fokus lades på mittbacksuppsättningen där Mamadou Sakho är ett namn som många där ute har delade åsikter kring och här ges ni chansen att höra hur panelen ser på situationen.

I avsnittet inventeras också truppen som helhet och man försöker att reda ut vilka som förtjänar att vara kvar, vilka som bör säljas och vilka ungtuppar som kanske mår bäst av att dra ut på ett lån.

Via vårt Twitterkonto hade det också kommit in massvis med frågor och vi försökte i vanlig ordning att svara på så många som möjligt.

Det är helt enkelt ett avsnitt ni inte bör missa!

Alternativt kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook.  


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer