Liverpool FC Supporters Club
SWEDEN

JANUARI TRANSFER FÖNSTER

Forum » Liverpool FC » JANUARI TRANSFER FÖNSTER
Antal kommentarer: 27
2017-11-18 00:32, CALABRESE

Vad tror Ni om januari fönstret?
Personligen tror jag på en massa falska förhoppningar!

FSG OUT
2017-11-18 08:04, Poolz

Bra initiativ till trådstart!

Med tanke på hur tajt det är plats 2-4 så tycker jag vi ska gå ALL IN i januari! Blir betydligt svårare att locka de stora namnen i sommar om vi missar CL.

- Reparera sommarens misstag och säkra Lemar
- Säkra Goretzka
- Gör ett ärligt försök på Van Dijk
- Lazios MB Devrij har skrivit nytt med klausul på £27m - KÖP

Om vi inte tar in nån av dessa i januari så gör som med Keita och säkra dem till sommaren redan nu! Lemar & Van Dijk kommer kosta skjortan, men Goretzka (gratis) & De Vrij skulle bli billiga.

2017-11-18 11:01, R.Fowler

Goretzka ser intressant ut även De vrij födda 95 och 92 bra ålder för ägarna för att tjäna en slant med andra ord bra investeringar 😃😉 sen händer det inte mycket i Januari.. blir väl någon utlåning av egna spelare..

2017-11-18 11:09, PeGe74

Tror inte det kommer hända nånting. På sin höjd att nån signar å ansluter till sommaren.

2017-11-20 14:23, Lundqvist12

Så länge vi har en skadefri trupp (vilket sällan händer visserligen) så har i en stark trupp.
Tycker endast en mittback skulle vara aktuellt i Januari. Har svårt att se att man gör någon offensiv förstärkning i Janari.

2017-11-20 16:49, Poolz

Lundqvist12 - Tycker du det låter smart när vi riskerar att missa CL nästa säsong, och troligen tappar minst både Can & Cotten? Blir svårt att locka Lemar, Goretzka, eller nån annan av klass då. Därför tycker jag det är viktigt att vi säkrar dessa nu i januari.

2017-11-20 18:18, Mathyou

Quincy Promes ;-)

2017-11-21 13:47, The Normal One

Om Lemar nu fortfarande är intresserad av att gå till oss och att vi vill ha honom så borde vi säkra upp honom i januari samma gäller Van Dijk så kan de ansluta till sommaren så har både Soton och Monaco ett tag på sig att leta efter ersättare! Och Goretzka är ytterst högintressant som jag tror hade kunnat passa in i Klopps spelidé! Men De Vrij vet jag inte om vi ens ska ha med tanke på att han är skadebenägen och vi behöver inga fler i sjukstugan! Detta är ett drömscenario men tror tyvärr som PeGe74 och CALABRESE att det kommer bli precis som förra året att det inte händer någonting

2017-11-21 14:33, Passa Fowler

Mathyou - ja Quincy hade varit ett mer intressant köp än Oxlade i senaste fönstret. Han var "tyvärr" skadad mot oss så man inte fick se honom. Men 8+6 på 14 matcher i ligan och 2+2 på 3 matcher i CL imponerar! Speciellt som ytter! Perfekt backup och rotationsspelare till Mané och Salah. Går att använda honom i flera offensiva roller. Poänggaranti genom hela karriären! Det kan man tyvärr inte säga om Oxen.

2017-11-21 14:42, Passa Fowler

I januarifönstret önskar jag endast en mb. Tycker inte vi behöver mer då Lallana är tillbaka snart. Skrev ett inlägg för några dagar sen med ett knippe mittbackar. Tyvärr är många låsta för CL..

Här är några i olika prisklasser som jag tycker vi borde kunna höra oss för om: De Vrij från Lazio, Upamecano från Leipzig, Skriniar från Inter, Manolas eller Juan Jesus från Roma, Höwedes som fått 0 minuter i Juve, Jemerson från Monaco, De Ligt från Ajax, Zagadou från Dortmund, Gimenez från Atletico, unge Akanji från Basel och Schweiz täta landslag. Det finns massa intressanta mittbackar. Hoppas ledningen tar rätt beslut redan i januari!

2017-11-21 21:17, Lundqvist12

Poolz: Riskerar att missa CL?? Det har gått 12 av 38 omgångar och vi ligger 4 poäng ifrån en andra plats.

2017-11-22 00:30, Poolz

Lundqvist12 - Vi klarade Topp 4 förra säsongen med en hårsmån trots en otroligt fin start. Vårt försvar är sämre denna säsong. Topp 6 är betydligt vassare än förra säsongen. Jag hade gärna velat känna mig mer säker på Topp 4 denna säsong också än vad jag gör i dagsläget. Håller du inte med? Vi klarade topp 4 pga att Arsenal & United var helt under isen förra säsongen. Det är de inte alls på samma sätt denna säsong, främst United. Om ARS fortfarande är under isen så är vi det med eftersom vi ligger på samma poäng.

2017-11-22 08:41, Lundqvist12

Poolz: Jag håller med dig om att jag också vill känna mig mer säker på topp 4 placering.
Det enda jag säger är att jag inte anser att det behövs någon mer offensiv förstärkning i januari. Såvida ingen i nuvarande truppen säljs - Då måste den spelare självklart ersättas (Läs Sturridge). Har svårt att se att man kan plocka in någon offensiv spelare som petar Mane, Firmino, Salah just nu nu.

Däremot ser jag gärna en defensiv förstärkning i januari (Läs mittback).

2017-11-22 11:05, R.Fowler

Ge mig en Defensive mittfältare så skall ni se att backlinjen höjer sig med 20-30% för vi har ingen där av högsta rang!!!!!!!!!!! så därav har vi denna höns gård under delar av matcherna....... även på fasta står ju hela laget åt helsike fel finns ju ingen som plockar upp andra och tredje bollarna runt straffområdes linjen eller vid straff punkten!!! hur i helskotta kan det vara så svårt att styra upp detta från ledarstaben?????? som jag ser det är staben totalt oförmögen att se detta eller så har ej spelarna förmåga att se situationerna vid fasta!!!!! De är helt sonika för dåliga i sitt försvars tänk!!!

2017-11-22 11:06, Poolz

Lundqvist12 - Håller med dig också, men som jag skrev så kommer vi inte få in t ex Lemar, Goretzka, Van Dijk ifall vi missar topp 4. Därför tycker jag vi ska göra allt för att säkra nån eller alla i januari när de inte vet att vi missar CL nästa säsong + att de kan hjälpa oss klara denna fjärdeplats, minst. Förstår du hur jag menar? Vi kommer dessutom troligen tappa Cotten & Can. Jag vill gärna ha nån av de nämnda som ersättare, och missar vi CL kan vi nog glömma det. Därför tycker jag januari är väldigt viktigt!

2017-11-22 18:50, Lundqvist12

Poolz: Jag kan självklart inte argumentera emot det du skriver. Jag anser bara att det du beskriver är ett drömscenario och realisten i mig tror inte att den går i upplevelse. Åtminstonde inte i ett januari fönster där aktiveterna inte brukar vara speciellt många.....

2017-11-22 20:04, Poolz

Sant. Vi får hoppas på drömscenariot helt enkelt =D Snackas ju en del om att Schalke kan släppa Goretzka redan i januari så att de kan få en slant för honom.

2017-11-25 16:52, Harbeck

Tror vi måste ha minst 2 backar samt täcka upp för cotten å can. Så minst 3 toppspelare då Keita är klar.

2017-11-25 20:54, R.Fowler

Minst 1 Mittback och ett Defensivt mittfälts ankare för vi lider stort med dessa positioner!!! behövs så jäkla lite för att verkligen utmana!!!

2017-11-25 21:16, Poolz

Såg ännu ett rykte från spansk media att Goretzka hellre vill till oss än Barca. Nu litar jag inte alls på spansk media, men ändå.

2017-11-27 00:22, liverboy96

Har en hel del önskningar. Om dem inte sker i Januari så hoppas jag vi kör på den till Sommaren.
Goretzka hoppas jag är den första vi kör all in på. Gärna att han kommer gratis till sommaren. Kan bli hur bra som helst.
Lemar/Willian. Lemar är sjukt bra men även sjukt dyr, Ung och kan bli en av dem bättre i världen men för det priset måste man vara själskriven i elvan. Hade även nöjt mig med Willian i Chelsea. Har inte fått så mycket speltid i år och enligt många rykten har han ställt ett ultimatum till klubben. Stämmer det hoppas jag att vi går all in på honom. Ännu en brasse och enligt mig är han väldigt underskattad. Behöver Mane eller Salah vila tänk då att kunna skicka in en Willian.
Defensiv mittfältare har jag skrikit efter länge och jag hoppas fortfarande på Fabinho i Monaco. Gick ju inte så bra för dem i CL och kan hoppas att dem säljer lite billigare. Fabinho stor stark bra på huvudet och spelskicklig, letar ofta vägar framåt utan att hela tiden spela hemåt som vi har just nu. (Inga namn nämnda.)
Van Dijk: Jag tror att Van Dijk är den enda MB som Klopp ser även om där finns så många andra bra alternativ. Får vi Van Dijk får vi en bra MB men det priset det ryktas om hade vi kunnat få två riktigt bra MB. Jag hade annars kunnat tänka mig Koulibaly, Jerome Tah, Manolas. Finns fler namn :) Sen har vi även Gomez
Målvakt tycker jag just nu inte är kris. Karius tycker jag faktiskt varit helt okej i CL och nu senast mot Sevilla var han faktiskt bra. Mignolet sätter jag forfarande hjärtat i halsgruppen men ska inte ta ifrån honom att han höjt sig.

Tror som alla andra att Cotten kommer lämna i sommar tyvärr.

Detta är mitt lag
Mignolet/Karius
Clyne/TAA Matip/Gomez Koulibaly/Lovren Robertson/Moreno
Fabinho/Hendo
Keita/Lallana Winjaldum/Goretzka
Mane/Willian Salah/OX
Firmino/Solanke

Vad tror ni om detta lag :D

2017-11-27 07:56, Poolz

liverboy96 - Amen! Skulle ta detta lag alla dagar i veckan! =D Däremot tror jag inte du behöver tänka på ekonomiska värvningar. Vi har pengar och hade haft även om vi inte sparat MÄNGDER i sommarens fönster av budgeten det snackades om.

De Vrij i Lazio verkar ju inte haft samma problem med skador på sistone, och även varit sjukt bra för Lazio (som alltid). Så jag hade gärna sett honom i vår fina klubb med =)

2017-11-27 20:11, Atruekopite

Hoppas på värning av VVD, En 6:a och en striker

2017-11-27 22:31, CALABRESE

Ärligt talat tar jag hellre Xherdan Shaqiri än Lemar och lägga överskottspengarna på ett annat håll istället. Shaq är en mera allround än alla våra spelare!
Min start XI:
Ward
Cly-Mat-VD-Rob
Keita-Goretzka
Shaq-Firm-Mané
Sallah

2017-12-05 09:13, CALABRESE

Eller så ska vi först se till att behålla egna i första hand?
Enligt rykten vill RM ha vår nr 11. Då är det lämpligt att förlänga hans kontrakt och ge honom lika mycket i lön som Coutinho. Sallah uppges tjäna 65’, hälften av Sturridge lön på 120’.

2017-12-08 10:25, CALABRESE

N’Zonzi är redo att lämna Sevilla i januari. En DM jag ser helst hos oss!

2017-12-09 14:21, CALABRESE

Vi behöver inte direkt en vänsterback men jag tycker att WH vänsterback Arthur Masuaku är en världsback i vardande, var så säkra på det!

Kommentera i tråden