Nästa match (Premier League)

Chelsea klubbmärke Chelsea (B)

söndag 22 sep 17:30

Daniel Forssell

Född

1990

Familj

Bor

Borås

Sysselsättning

Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Aktiv/fd aktiv inom fotbollen

Spelat i Hillared, Elfsborg, Mariedal, Grimsås och Gånghester/Målsryd. Största meriterna är juniorallsvenskan med Mariedal och div. 3 med Grimsås.

Andra fotbollsuppdrag

Favoritspelare

Steven Gerrard. (Luis Suarez) Aktiva i LIverpool nu: Roberto Firmino, Jordan Henderson, Mo Salah. Listan tar väl aldrig slut, men mest av allt: Jürgen Klopp.

Intressen

Fotboll i allmänhet, Liverpool i synnerhet.

När och varför Liverpool

När jag började spela fotboll så hade jag en Owentröja, vet dock inte om det är anledningen att det var just Liverpool jag fastnade för. Jag har en storebror som också är röd, vilket säkert kan ha spelat in. Men förhoppningsvis var det väl ett bländande spel som övertygade mig någon gång kring 94-95. I och med arbetet med supporterklubben och med åldern möjligheten att själv åka till England så har det verkligen tagit överhanden under sent 00-tal, även om det var ett brinnande intresse även inn

Minns gärna

Istanbul 2005. "Mission Impossible is accomplished." Minns gärna Steven Gerrard-final 2006 och Xabi Alonso och Luis Suarez överhuvudtaget. Fernando Torres likaså, även om det var ett tyngre avslut på den sagan. Sen givetvis alla matcher man upplevt live!

Kloka och tänkvärda ord

1. Form is temporary - Class is permanent 2. If you can´t support us when we lose or draw, don´t support us when we win.

Uppdrag hos LiverpoolFC.nu

Ordförande i Liverpool Supporters Club Sweden, nyhetsskribent & korrespondent i Borås.