Klopps kramar hyllas av Mignolet

Bild till nyheten Klopps kramar hyllas av Mignolet
Att Jürgen Klopp entusiastiskt kramar om sina spelare efter matcher är något som vi vant oss vid under Klopps tid som manager – och Simon Mignolet menar att det har en positiv verkan på Liverpooltruppen.

Målvakten känner att den tyske coachens ledningsmetoder ger spelarna tro om att de har hans fulla förtroende.

Mignolet säger: ”Han kramar alla spelare vilket ger dig en bra känsla eftersom det betyder att han är bakom dig och ger dig stöd."

”Det är vad du behöver som spelare – förtroende från managern och hela staben, och att du vet att de är bakom dig och arbetar i samma riktning.”

Mignolet är också överfull med hyllningar angående den taktiska effekt som Klopp har stått för efter att ha kommit till klubben i början av oktober.

Liverpools plan mot Manchester City i söndags var omöjlig att gå obemärkt. De satte motståndarlaget under press högt upp i plan, vilket resulterade i en imponerande 4-1-vinst

Mignolet säger: ”Från första dagen sedan han kom är det någonting som han har jobbat väldigt hårt på, för att se till att vi, när vi tappar bollen, pressar motståndarna högt upp i plan för att se till att vi återerövrar bollen så snabbt som möjligt.”

”Det är något som vi gjorde mot Manchester City, då vi inte lät dem ha en chans att kontrollera matchen eller spela sin egen fotboll. Vi satte stämpel på matchen, och det är vad han ville att vi skulle göra.”


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer