Lucas skadad - se vad Klopp sa på presskonferensen

Bild till nyheten Lucas skadad - se vad Klopp sa på presskonferensen
Jürgen Klopp tvivlar på att Lucas Leiva kan spela ligamatchen mot Manchester City i morgon.

Här är en sammanfattning av Klopps presskonferens.

Skadesituationen:

”Vi kommer inte träna förrän klockan 17:00 på eftermiddagen idag. Det ser inte bra för Lucas. Han kommer förmodligen inte att vara tillgänglig i morgon. Han har problem med en muskel. Han hade även problem när han slog straffen.

”Mamadou Sakho vet jag inte riktigt hur det går med. Vi måste vänta och se vad läkaren säger. Vi kan inte säga något mer just nu. Daniel Sturridge hade kramp. Det är allt jag kan säga. Vi kommer inte ta några risker i morgon. Vi måste vänta ett par timmar innan vi vet något mer.

Om planeringen av nästa säsong:

”Ja, vi gör planer. Vi måste vänta på rätt ögonblick. Det finns mycket att tänka på. Men det är inte så mycket att säga i detta ögonblick. Vi arbetar hela tiden, och planerar för framtiden.

Om titelkampen:

”Vanligtvis är de som leder favoriter, och det är just nu Leicester. Men Manchester City är med i kampen. Det är möjligt för oss att slå Man City. Det är inte lätt, men det är möjligt. Jag tror inte att vem som kan vinna ligan, jag kan bara tänka på hur vi ska vinna i morgon. Om någon ska vinna ligan, måste de göra det utan vår hjälp.

Om att resa sig efter finalförlusten:

”Först och främst måste vi analysera vad som hände. Detta var vår första final tillsammans. Förhoppningsvis kommer vi att dra nytta av det senare i en ny final. Vi är kapabla att göra bra saker. Vi kan inte ändra någonting av vad som hände. Men vi måste visa att vi är redo för action igen. Det är vad det handlar om nu. Det återstår fortfarande en stor del av säsongen. Det är självklart en besvikelse att förlora en final, men vi spelade inte dåligt. Vi gjorde en hel del bra saker och visade att vi kan vara mycket starka. Nu måste vi visa det igen i morgon. Kanske kommer Manchester City göra några ändringar. Jag vet inte.

Om Jon Flanagans kontrakt-situation:

”Självklart tänker vi på Flannos kontrakt-situation. Det viktiga är att han är tillbaka. Han var skadat en längre tid och vi måste ta hänsyn till detta. Vi måste ha tålamod med honom. Flanno är vår kille, och vi kommer att göra allt vi kan för att enas och komma fram till en positiv lösning för båda parter. Vi kommer att ha samtal, och sedan får vi se.

Om Manchester City:

”Manuel Pellegrini kommer spela med Joe Hart igen. De hade också vissa spelare med kramp, så de kommer kanske göra ändringar. Det är en viktig match för dem och det är en viktig match för oss. Det beror på vem som är i tillräckligt bra skick för att spela. Vi kommer spela med ett så starkt lag som möjligt.

Om vad han lärt sig om spelarna i finalen:

”Vi spelade inte dåligt. Vi fattade beslut baserat på massa information. Vad som hände i finalen kommer inte vara speciellt viktigt i detta avseende. Jag lär mig något om spelarna hela tiden, inte bara i en final.

Om Simon Mignolet:

 ”Simon vet att han skulle rättat målet han släppte in i finalen. Det var inte perfekt. Men detta är en målvakts liv. Jag har inget negativt att säga om Simon Mignolet. Han är en väldigt snäll kille, med en stor personlighet. Vi kommer att gå vidare tillsammans.

Källa: Liverpool.no


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer