Smith vill vinna tillbaka förtroendet

Bild till nyheten Smith vill vinna tillbaka förtroendet
Brad Smith är nöjd med de framsteg han har gjort den här säsongen under Jürgen Klopp och säger att hans prioritet nu är att förbättra den defensiva sidan av hans spel i syfte att etablera sig i A-laget.

Vänsterbacken har gjort sju framträdande i alla turneringar denna säsong och njuter av sin mest produktiva säsong sedan han fick sitt första genombrott i A-laget 2012-13.

I sin andra start för klubben - borta mot Exeter City - kom australiensaren i protokollet för första gången när han gjorde ett sent kvitteringsmål.

Föga förvånande, tackar han Klopp för att han gett honom en chans att genomföra dessa prestationer, och insisterar på att han är inriktad vinna tillbaka förtroendet genom att justera några saker på träningsplanen.

"Han är en stor manager, han är lite galen", sade Smith till Outside90.com.

"Han är verkligen nära alla spelare individuellt, han går och pratar med mig om vad han tycker att jag behöver jobba på, vilket är mitt defensiv-spel, samtidigt gillar han när jag går framåt.

"Det har varit en galen säsong då jag kom tillbaka till Liverpool, tränaren trodde på mig och gav mig några chanser, men det är en stor klubb och naturligtvis är jag inte i truppen varje vecka.

"Han satte sig ner med mig och berättade att jag inte skulle spela varje vecka på grund av alla bra spelare. Men jag njuter av varje chans jag får.

Källa: Liverpoolfc.com


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer