Klopp inför Burnley

Bild till nyheten Klopp inför Burnley
James Milner och Daniel Sturridge är redo och kan bli delaktiga i truppen som tar sig an Burnley på lördag, meddelade Jürgen Klopp på dagens presskonferens. Även Lucas och Sakho börjar närma sig speldugligt skick igen. Här är det viktigaste Liverpoolmanagern hade att säga inför reportrarna på Melwood.

Om Sadio Manés skada:

"Det var en luftfuell mellan två spelare och Sadio landade på axeln. Det är inte så allvarligt. Jag vet inte om han kan spela i helgen, men han kommer inte att vara borta länge. Det hade givetvis varit bättre ifall situationen aldrig hade hänt."

Skadesituationen:

"Milner och Sturridge är tillbaka i full träning. Lucas har värmt upp med resten av truppen och kan vara tillbaka i full träning idag. Han är på god väg. Mamadou Sakho är inte heller så långt borta."

Kritiken mot Alberto Moreno:

"Jag är inte intresserad av sådan kritik. Det fanns en anledning till att Alberto spelade. Är det så att världen inte är nöjd med vår vänsterback? Tror ni att det fungerar så att om någon inte presterar bra, så snackar vi om dem på en presskonferens? Jag är less på att folk inte gillar Alberto Moreno."

Eventuella spelarköp:

"Vi kommer bara att köpa en spelare till om det är en spelare vi vill ha. Problemet med transfers är att ingen bryr sig om spelarna som redan finns i truppen. Om vi förväntar oss att spelarna ska vara lojala, måste vi också vara lojala tillbaka. Du kan inte spela fotboll utan att göra fel."

Inför Burnley på Turf Moor på lördag:

"Jag har inte bestämt mig för startelvan på lördag ännu, men det är mitt jobb att ta det tuffa beslutet och det gör jag i morgon, fredag."

Källa: LFC.tv


24 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer