Klopps regler

Bild till nyheten Klopps regler
Liverpoolmanagern har redan bytt färg på näten och kräver att fansen inte ska sjunga hans namn förrän matchen är slut. Dessutom får spelarna inte längre röra vid "This Is Anfield"-skylten när de springer ut på planen... av en speciell orsak.

Jürgen Klopp är sannerligen inte rädd för att bryta med tidigare traditioner på Anfield.

Inför hemmapremiären mot Leicester i lördags var de röda målnäten utbytta till vita, för att underlätta för spelarna att pricka rätt. Det blev fyra baljor – och kunde ha varit lika många till.

Dessutom tog en irriterad Klopp ett snack med fansen efter matchen för att de sjöng hans namn för tidigt.

"Jag måste säga, för jag vet inte hur jag ska säga det annars; var så snäll och sjung inte mitt namn innan matchen är slut. Direkt efter att The Kop började sjunga 'Jurgen Klopp la la la" var de helt rena med Simon Mignolet", sa tysken efter matchen.

"Det är ungefär som att fira en straff innan man har gjort målet", fortsatte Klopp som också gestikulerade tydligt mot fansen från sidlinjen när han hörde sången.

Han har också infört regeln att spelarna inte längre ska vidröra den världsberömda "This Is Anfield"-skylten när de springer in på planen. Det visade också TV-bilderna i lördags. 

"Jag har sagt åt spelarna att de inte ska röra den förrän de har vunnit något. Det är ett tecken på respekt mot klubbens rika historia."

Källa: liverpool.no


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer