Video: Karius debuterar

Bild till nyheten Video: Karius debuterar
Loris Karius kommer att få sin officiella debut i kvällens ligacupmatch mot Derby County. Emre Can går in på mittfältet och Divock Origi förväntas få chansen på topp.

Liverpool Echo skriver att det är mer osäkert om Danny Ings får speltid.

"Danny arbetar hårt, men är i samma situation som flera anfallare", säger Jürgen Klopp.

"Han närmar sig. Han är en härlig kille och det är svårt då han arbetar stenhårt och ändå inte får vara involverad. Det är klart att du vill ge spelarna något tillbaka, men det är inte alltid möjligt. Så snart jag får möjligheten ska jag betala tillbaka till honom."

Om målvaktskampen mellan Mignolet och Karius uttrycker sig Liverpoolmanagern på följande sätt:

"Det finns ingen nummer ett just nu, det är inget vi har bestämt. Men ja, om ingenting sker kommer Loris starta."

Innebär det att Simon Mignolet är tillbaka mot Hull på lördag?

"Vilken möjlighet har jag att svara? Om jag säger ja, vad betyder det för Loris? Om jag säger nej, vad betyder det för SImon? Det är möjligt att förstå frågan, men inte svaret."

"Det handlar om att prestera och bli bättre. Att visa hur mycket du kan för att hjälpa laget. Det handlar inte om att vi betalade pengar för Loris och inte har gjort det för Simon. Jag tar mina beslut utifrån hur det ser ut på träningarna."

"Han (Loris) var en verkligt stark målvakt i Bundesliga och det betyder mycket. Tyskland är ett keeperland. Den bäste målvakten finns i Bayern München och han är tysk. Vi har alltid haft bra målvakter, kanske inte alltid den bäste i världen, men de har varit bra. Smågrabbar gillar att ta på sig handskarna och hoppa in mellan stolparna."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer