"Vi ska vara arga!"

Bild till nyheten "Vi ska vara arga!"
Liverpoolmanagern har haft sin sedvanliga presser där han snackade om lördagens hemmamatch mot Hull, målvaktssituationen, skadeläget och en hel del annat. Videoklipp och text.

Om ligacuplottningen (Tottenham hemma 25 eller 26:e oktober)

"Det känns spännande och jag såg lottningen direkt. Det är en stor boost för turneringen. När jag kom hit måste jag förklara varför jag använder mig av starka lag i cuper. Men dessa matcher är trevliga och jag är glad för att vi får spela hemma. Utan Europacupkvällar tar vi det vi kan få."

Om att han inte bestämt laget

"Vi känner oss bra och starka och vi är alltid tvungna att vara redo för nästa match och det kan vara tufft.

Jag sa detsamma innan Derbymatchen; vi kommer alltid att ställa upp med starka lag. Det är inte läge att basunera ut laget, för jag måste göra en utvärdering närmare matchen, men vi ser positivt på det."

Simon Mignolet eller Loris Karius?

"Det är inte som att skifta ut en mittfältare eller  liknande. Det är ett svårt beslut eftersom jag är väldigt nöjd med bägge våra keepers. Valet inför nästa match  vem som ska stå de närmaste fem åren.

Vi jobbar fortfarande på att hitta ännu bättre lösningar ute på planen. Spelet är enkelt, men det är tufft att vinna i fotboll. Det är bättre att vara optimistisk än tvivlande och vi måste vara så koncentrerade som vi bara kan. Vi vill prestera och ingen har större förväntningar på laget än vi själva."

Inför Hull

"Om vi måste vara arga för att slå Hull? Ja, det måste vi. De vill ju ta våra poäng. Vi måste också lista ut varför folk tror att vi har problem mot lag som parkerar bussen. Det är så många som tror det, men jag kan inte minnas att det fanns så mycket utrymmen mot Chelsea heller.

Vi räknar med att det blir tufft. Hull är klara för Premier League och har en väldigt rutinerad tränare och en trupp med suverän inställning. Men detta är något vi redan känner till och nu ska vi ut och prestera, det är det vi ska göra.

Vi brydde oss inte om motståndaren före matcherna mot Arsenal, Chelsea eller Tottenham. Det handlar aldrig om namnet när vi förbereder oss för match.

Vi ska åka till Anfield på lördag och ha den mest positiva attityd vi någon gång haft. Vi är 100 procent klara över utmaningen och jag vet att vi kommer att vara redo för det som väntar oss."

Om anfallsalternativen

"Det är inte några problem. Om det förväntas att varje spelare ska vara glad varje dag, så vet jag att det inte är möjligt. Man måste prestera ute på planen, man måste prestera på bänken och man måste prestera på träning. 

Om du får problem genom att ha flera spelare tillgängliga så är det inte något problem – det är en lyx. Allt är bara bra."

Om skadeläget i truppen

"Adam (Lallana) och Gini (Wijnaldum) kommer att vara klara. Daniel (Sturridge) genomförda några tester igår och bör vara tillbaka i träning idag. Jag tror att han kommer att vara tillgänglig. Han hade några småproblem efter Chelsea och tränade inte.

Joe Gomez gör det bra, men är ännu inte tillbaka i vanlig träning med laget. Annars är det inga nya skador."

Om försäljningar. Sedan 2010 har ingen annan klubb i Europa har tjänat mer pengar på försäljningar än Liverpool

"Det är inte nödvändigt att vara en säljande klubb. Ingen ringer oss och säger 'kom igen, sälj han!' Om allt går som det ska, och det är målet, behöver vi inte köpa sex nya spelare nästa år.

Förändringar är alltid bra ibland, men det är inte så att alla var 100 procent nöjda med pengarna vi tjänade."

Om Ragnar Klavan

"Jag såg honom när vi mötte dem (under Dortmundtiden) och jag var överraskad över att Augsburg hade funnit en sådan god spelare. Vi behövde inte mittbackar i Dortmund dp, så det är orsaken till att jag inte ville ha honom. När jag kom hit och förstod situationen blev han väldigt tidigt en seriös idé på grund av sina egenskaper. Han är en skicklig försvarare och en god fotbollsspelare.

Det enda lilla problemet är att han inte längre är 21 år. Men jag behövde inte överbevisa honom att komma till oss. Jag gillar att jobba med spelare som verkligen vill hit. Här blev en del förvånade över namnet, eftersom det inte är så många som ser på Bundesliga."


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer