Skiftar mot Spurs

Bild till nyheten Skiftar mot Spurs
Simon Mignolet får förtroendet att vakta stolparna mot Tottenham i morgon kväll. Det beskedet gav Jürgen Klopp på presskonferensen. Här är vad managern hade att säga inför ligacupmötet.

OM STEVEN GERRARDS ÅTERKOMST: "Jag förstår att det här skapar en massa storys, men just nu har jag inget mer att säga om det. Till att börja med måste vi snacka. Så det finns inget att säga."

OM TITELRACET: "Jag bryr mig inte. Det är bara normalt att det börjar snackas då vi ligger bra till och vi har en god stämning runt klubben just nu. Men det är bara oktober och fortfarande lång väg att gå. Förhoppningsvis fortsätter ni ställa frågor om titelracet resten av säsongen."

OM LAGET MOT TOTTENHAM: "Det är troligt att jag gör några förändringar. Men jag tänker inte på vem som ska vila. Jag tänker på dem som ska spela. Jag har inte tagit några beslut ännu."

OM SIMON MIGNOLET: "Det är 100 % säkert att han kommer att starta om inget annat sker innan matchen. Jag har ett lyxproblem när det gäller målvaktssituationen. Vi har haft några samtal och Simon är inte glad över att behöva sitta på bänken. Men det märks inte på träningarna. Han jobbar hårt och är väldigt professionell och seriös."

OM VEM SOM ÄR FÖRSTE KEEPER: "Loris Karius är nr 1 just nu. Så är situationen. Jag kan inte låta målvakterna tvivla om vem som är förste keeper. Det var en kort period där vi funderade, men nu har vi fattat beslutet. Men det betyder inte att Mignolet är dålig och Karius är bra. Allt är ok."

OM ATT HA HITTAT RYTMEN: "Vi har inte alltid lyckats med det, som i första halvlek mot Swansea borta. Eller Burnley borta eller första halvlek mot United. Fotboll är inte som att cykla och vi vet att vi måste jobba hårt för att förbättra oss ytterligare. Det finns ingen i omklädningsrummet som tycker att vi har varit hundraprocentiga i någon match eller som inte tror att vi kan förbättra oss som lag ännu mer."

OM TOTTENHAM: "Ett väldigt starkt lag, defensivt som offensivt. Det kommer att bli tufft och spännande. Förhoppningsvis kan både vi på planen och publiken skapa en ny härlig Liverpoolatmosfär."

OM LIGACUPEN – EFL CUP: "Det är en viktig turnering för oss. Vi var i final ifjol och vi var nära, men förlorade den. Sånt är livet. Nu vill vi vinna den." 

OM SKADESITUATIONEN: "Det var några som inte tränade igår och som fått behandling för en del smällar. Men inget allvarligt."

Matchen mot Tottenham sänds i morgon, tisdag, på Viasat och Viaplay med kick off kl 20:45.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer