Klopp inför Watford

Bild till nyheten Klopp inför Watford
Liverpoolmanagern har träffat mediefolket på Melwood och snackat Watford, nye sportdirektören, Danny Ings och sjukdomar i truppen. "Oavsett är det jag som har sista ordet", sa han bland annat.

OM MODELLEN MED EN SPORTDIREKTÖR: "Jag försöker förstå varför det här blir så uppförstorat. Om man har den rätta personen i en klubb så måste man använda sig av den personen på ett riktigt sätt. Oavsett vem som tar en spelare till bordet är det mycket att titta på och snacka. Oavsett så är det jag som har sista ordet."

"Om något går på tok med en övergång är det mitt ansvar. Men allt ansvar måste vi göra innan spelarna är här och det är många som är involverade. Så det var lätt att ta detta beslut. Överallt i världen jobbar klubbar med denna modell. Korta vägar, snabba beslut och kunskap om att fatta de rätta besluten. Från nu är det Michael Edwards sportdirektören som ska ta den rollen."

OM MATCHEN MOT WATFORD FÖRE JUL IFJOL (0-3): "Det var en väldigt bra julfest efteråt... Laget har lyckligtvis ändrat sig mycket sedan den gången. Men Watford har kanske ändrat sig ännu mer än oss både med manager, spelare och system. De spelar annorlunda än de flesta andra lagen i ligan. Vi är inne i en bra period och måste visa att vi fortsatt har en bra period. Det är en positiv atmosfär runt LFC och vi måste utnyttja det. Men det blir en tuff match, vi möter ett starkt lag med en erfaren manager och vi behöver ge allt för att vinna."

OM DANNY INGS NYA SKADA: "De två senaste veckorna har alla sett han varit på rätt väg, men sådan är fotbollen. Men nu är det en positiv historia igen för nu påbörjar han rehabiliteringen. Laget reagerade som alla gör när något händer en god vän. Han var väldigt nära att komma på laget igen. Nu är det tid att jobba med comebacken."

OM KOMMANDE LANDSLAGSUPPEHÅLL: "Jag behöver ingen paus, men det är inte så många spelare kvar här då. När jag kom hit hade spelarna paus ett par dagar, men jag ändrade på det. Men nu förstår jag det bättre, så de första dagarna har spelarna fritt men ett program att följa. Men det är ingen poäng att träna med 5-6 spelare. Från söndag, när de första spelarna återvänder, startar vi förberedelserna till nästa match."

OM SJUKDOMAR: "Det har var lite sjukdom i truppen med Milner, Can och Gigi, men det vara bara sjukdom och alla är redo igen. När spelarna blir sjuka skickar vi hem dem direkt."

OM 24 MÅL PÅ 10 MATCHER: "Jag är glad för alla. Jag är glad att vi gjorde två mål på dödbollar och inte släppte in något på dem i den senaste matchen. Vi kände oss väldigt positiva efteråt, men denna match blir väldigt annorlunda. Så vi har mycket att göra och vi måste finna lösningar innan vi får problem."

OM DE 10 FÖRSTA MATCHERNA: "Jag är inte överraskad över hur många poäng vi tagit men jag hade inte satt upp något mål på hur många vi skulle ha. Allt jag tänker på är nästa match."

OM ATT INTE DELTA I EUROPA: "Det enda jag tänker på är att Watford inte heller rest den här veckan. Vi måste vara extra aggressiva och göra de rätta sakerna vid rätt tidpunkt. Vi har också använt den extra tiden till kvällsträning."


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer