Klopp varnar spelarna

Bild till nyheten Klopp varnar spelarna
Liverpool har startat säsongen briljant och slåss i toppen av tabellen. Nu har Jurgen Klopp varnat spelarna, "Firar du i november spelar du inte i december."

Efter Liverpools starka säsongsstart har spekulationer och förhoppningar om att vinna den efterlängtade ligatiteln väckts både bland spelare och fans.

Någon som varit med om att utmana om ligatitlar förr är Jurgen Klopp. Han fick frågan om han har lärt sig något av åren i Dortmund som kan hjälpa hans lag att slåss om titeln:

 "Ja, att inte tänka för mycket. Det hjälper."

"Vi spenderar 4-5 timmar på Melwood varje dag, ibland färre timmar, ibland fler. Spelarna har fortfarande några timmar på sig att bli påverkade av livet utanför träningsanläggningen"

"Om någon firar att vi ligger etta i November kommer han inte att spela i December. Jag märker av sådant snabbt."

"Detta händer dock inte så ofta. Spelarna är i den här positionen tack vare deras karaktär. Det är en lång väg att gå för att nå dit vi är idag. Det är knappast så att de är överraskade av framgång, varken för den individuella spelaren eller för laget."

"De har redan upplevt framgångar som att vara de bästa spelarna i Southampton, Schalke eller andra lag. Det här är en framgång men om du firar nu och inte är professionell så har du problem."

"Det är egentligen inte så svårt. Ingenting har hänt än. Det är såklart bättre att ligga etta någon gång i livet än att aldrig göra det men i det här läget spelar det ingen roll. Spelarna vet vad de ska göra, hålla sig lugna, spela fotboll och se vad som händer."

Källa: Liverpoolecho.co.uk 


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer