Video: Inför Black Cats

Bild till nyheten Video: Inför Black Cats
Klopp höll idag sin presskonferens inför matchen mot Sunderland där mycket fokus skulle ligga på Steven Gerrard.

Om Steven Gerrard:

"Jag har bara varit här i 14 månader så hur skulle jag kunna säga hur stor han är? Det jag kan säga är att han är en fantastisk person."

"Det är kul att höra att han är tillbaka i staden. Jag själv har inte allt för många minnen om honom men har såklart sett några matcher. Man kan se alla hans 186 mål på LFCTV."

"Det är här inte rätt rum att diskutera Stevens framtid. Om någonting händer kommer vi att berätta det. Fram tills dess finns inget att säga."

"Ni borde sluta vara så nyfikna över hans nästa steg. Man behöver tid för att lära sig någonting nytt här i livet. Dörren kommer alltid vara öppen från vår sida och om vi kan hjälpa hans framtida karriär kommer vi att göra det."

Om perioden som kommer:

"Från och med nu blir det mer intensivt för vår del tack vare antalet matcher fram till Januari."

"Sunderland har tagit sex poäng på deras senaste två matcher, vi har bara tagit fyra, så man skulle kunna se dom som favoriter om man vill. Dom har haft mycket otur under säsongen, vi måste vara redo. Det kommer att bli vår utmaning."

"Varför ska jag tänka på våra begränsningar? Vi vill inte underskatta Sunderland och om det är någon på läktaren som gör det så begår denne ett misstag."

"Matchen mot Southampton var mycket viktig för oss. Innan den matchen flöt det på riktigt bra men sen kom matchen där vi inte lyckades göra mål. Trots det dikterade vi matchen eftersom vi inte övergav vår idé. Om någon är besviken över att vi inte längre ligger etta är det ren galenskap. Vi måste fortsätta att utvecklas om vi ska kunna behålla vår position eller klättra i tabellen"

Om 40 matcher i rad utan samma startelva:

"Det visste jag inte. Jag trodde inte att vi hade ändrat så mycket. Vi har ingen plan att ändra så mycket och vi har inga större skadeproblem. Detta visar bara att vi fokuserar på nästa match. Vi måste fokusera på styrkor hos nästa motståndare och vem som passar bäst för den uppgiften."

Om Defoe och Sunderland:

"Det är vårt jobb att visa att det är annorlunda här. Om de vinner i andra städer är det bra för dem. Men inte här. Alla känner redan till Defoe, han är snabb, erfaren och en riktigt bra forward."

"Glöm inte bort Anichebe. Han är riktigt stor och stark. En fysisk spelare." 

"Det kommer att vara motsatsen till en lätt match."

"Jag var riktigt nöjd med matchen mot Southampton. Vi hade bra attityd. Poängen kommer att hjälpa oss och vår insats likaså. En match mot Southampton är inte en match där man skapar 20 målchanser. Det var vi som tvingade dom att försvara så djupt. Matchen mot Sunderland kommer att vara annorlunda, de är ett lag där deras idé från start är att försvara längre ner i plan."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer