"Acceptera och gå vidare"

Bild till nyheten "Acceptera och gå vidare"
Jürgen Klopp tror att Liverpool kan gå starkare ur 4-3 förlusten i söndags, om man är beredd att lära sig läxan från den.

Liverpool hade inte förlorat på 15 matcher. Man reser till Bournemouth, leder med 2-0, leder även matchen med 3-1. Men hemmalaget visade kämpaglöd och gjorde 3 mål på 17 minuter och vann således med 4-3. 

Även att Klopp erkänner att hans lag borde stängt matchen så känner han nu att det finns många saker att ta lärdom av. Något som måste visa sig under helgens hemmamatch mot West Ham.

"Vi känner till vår situation, i ett bra, likväl dåligt perspektiv, så allt är som det ska." 

"Jag kan för stunden inte låtsas och säga något smart nog som förändrar resultatet. Vi måste acceptera och gå vidare. Vi är helt klart ansvariga för resultatet, det har jag sagt till grabbarna." 

"När vi nu känner ansvar för det dåliga resultatet, så känner vi lika mycket ansvar när resultaten är bra. Alla kan se att vi är ett klart bättre lag." 

"Vi skulle varit ett bättre lag mot Bournemouth, men det är inget lätt ställe att åka till. Vi gjorde det bra stora delar av matchen, men inte i slutfasen. Det är vårt fel, ingen annans. Det får vi ta lärdom av."

"Det finns inga enkla vägar, men under dessa stunder måste du bli starkare. Vi är nu en erfarenhet rikare och kommer vara starkare, något som vi redan kan visa till nästa match." 

Källa: Liverpoolfc.com


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer