"Mignolet är i strålande form"

Bild till nyheten "Mignolet är i strålande form"
Tidigare idag höll Klopp en presskonferens inför matchen mot Everton. Utöver Evertonmatchen pratade han även om målvaktsduellen, skador och när han använde film för att motivera sina spelare.

Om matchen mot Everton: "Matchen är väldigt, väldigt viktig. För mig är det första gången på Goodison Park. Jag såg filmen Creed och det var mitt första intryck av Goodision Park."

Om målvaktsduellen: "Jag kommer inte ändra varje vecka. Mignolet hade en riktigt bra match. Karius kan använda tiden för att träna utan press. Det är ett bra beslut för båda två."

"Jag gör aldrig slutgiltiga bedömningar om mina spelare. Vi gjorde ändringen för att Mignolet är i strålande form."

Om vad derbyt betyder för Klopp: "Jag är en del av Liverpool FC, men jag kan inte säga att Everton har varit mina fiender sen jag var 12 år. Jag har aldrig haft några problem med Evertonfans. "

Om Sturridges skada: "Han kanske blir klar till matchen mot Everton. Han är närmare att träna med laget än förra veckan. Det är möjligt att han kan vara involverad idag eller imorgon. Han kommer inte kunna vara hundra procent men att ha honom för tjugo minuter hade varit fantastiskt."

Om Emre Can: "Han är på god väg. Kände ingen smärta igår. Om han tränar idag eller imorgon kommer han vara involverad i matchen på måndag."

Om Matip: "Vi har ännu inte tagit ett beslut. Han var med på träningen innan Middlesbrough och då sa han att han inte kunde sprinta."

Om Merseyside derbyn: "Senaste derbyt på Goodison Park såg jag på TV. Ings och Lukaku gjorde mål. I den stunden visste jag inte att jag skulle vara tränare för Liverpool några dagar senare!"

"Jag vet om den stora rivaliteten mellan klubbarna. Jag är ett stort fan av fotbollshistoria och det har spelats många stora matcher mellan lagen. Sättet båda lagen reagerade på Hillsborough och slöt upp tillsammans är den bästa historien jag någonsin hört."

Om Middlesbrough matchen: "Två eller tre dagar innan matchen pratade vi bara om förlusten mot Bournemouth och oavgjorda matcher, jag visste att vi var tvungna att göra ändringar. Vi har en bra bas som vi kan lita på, vi är i bra form."

Om filmen Creed: "Igår var jag på julbord med Chapel Street folket, och när jag kom hem hade jag ingenting att göra och ville se en film. Det blev Creed, det var mitt första intryck av Goodison Park. En gång använde jag mig av Rocky 4 för att motivera mitt lag men jag slutade prata när jag insåg att nästan ingen i rummet hade sett den. Någon gång kanske jag kommer åka till trapporna i Philadelphia och springa upp för dem. .. Men inte denna veckan."

Källa: liverpoolecho.co.uk, liverpool.no


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer