Klopp inför Sunderland

Bild till nyheten Klopp inför Sunderland
Klopp diskuterade bland annat Coutinho och Matips status samt möjligheten att spela Sturridge och Origi tillsammans.

Liverpoolmanagern sa såhär om Coutinho och Matip:

"Jag tror inte på mirakel. Ingen har sagt till mig att de kan göra de saker som man måste kunna göra när du ska spela en match om två dagar, så det finns inte en chans att de spelar."

Han fortsatte genom att förtydliga att "det finns inga ursäkter" och trots att det är två väldigt viktiga spelare som missar matchen så menar han att det inte finns någon anledning att vara orolig att Liverpool inte ska vara redo för Sunderland. 

Han förväntar sig en tuff match mot David Moyes lag men insisterar på att hans lag kommer att prestera på Wearside.

"Ja, såklart. Allt är annorlunda."

"Jag kommer att vakna på morgonen, ingen behöver vara ledsen för det, jag kommer att titta på Sunderlands match mot Burnley. De andra matcherna har jag redan sett."

"Jag kan förhoppningsvis hitta några svagheter, välja en startelva som jag kollar med medicinska staben. Om de säger att någon spelare inte är redo så kommer de spelarna som har återhämtat sig och inte har skador att spela."

"Det finns inga ursäkter. Vi måste leverera. Vi kommer leverera."

Klopp diskuterade också möjligheten att spela med både Origi och Sturridge från start mot Sunderland eftersom rotation kommer att krävas på grund av det tuffa spelschemat.

"Vi har spelat med Divock och Daniel tillsammans förut, så såklart är det ett alternativ. Men jag vill inte ge David Moyes någon info om våran startelva. Jag säger nu att vi kommer spela med exakt samma elva som mot City."

Managern erkände också att han inte har haft möjligheten att tänka på matchen mot Sunderland förrän efter mötet mot Manchester City eftersom spelschemat är så tight.

"Vi var fullt koncentrerade på matchen mot City. Efter matchen har jag pratat med pressen, jag är inte en sån person som tänker på matchen efter den matchen som kommer så nu är det dags att börja tänka på Sunderland."

Han påpekade återigen hur tufft spelschemat är:

"Vanligtvis kan man fråga spelarna hur de känner sig efter matcher och beroende på hur de svarar bestämma om de ska vila. Nu hinner jag inte fråga så mycket, kanske hur de känner sig. Sedan får jag lite rapporter från medicinska teamet. Vi har heller ingen riktig träning så det är ett annat problem."

"Vi kommer ha en lätt träning med lite taktik vilket kommer att behövas om vi ska rotera."

"Vi måste åka till Sunderland och spela vårt bästa, det är samma sak för Sunderland, dom spelade i förmiddags några timmar tidigare än oss och jag har sagt nog om hur tufft spelschemat är."

"Vi accepterade detta scenario för länge sedan och nu behöver vi åka dit och försöka vinna tre nya poäng."


20 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer