Kvartett missar helgens match

Bild till nyheten Kvartett missar helgens match
Jürgen Klopp har haft presskonferens inför mötet mot Plymouth Argyle. Han pratade bland annat skador, Karius och lite Chelsea.

Klopp om Chelseas tapp:

"Det är ingen mening med att titta på hur de andra lagen klarar sig, vi kan ändå inte påverka deras resultat."

"Vi fick själva ett poäng men det kändes som ett stort tapp. Jag är glad att Pep hade sin presskonferens efter den matchen så att ingen pratade om min."

"Har man 44 poäng efter 20 matcher är det mer än okej, men det är bara grunden för resten av säsongen."

Om att rotera truppen:

"Ja, det är bra med rotation. Jag är säker på att det kommer in några friska ben på plan," säger han om FA-cupmötet i helgen som spelas bara några få dagar innan semifinalen i Ligacupen.

Om Skadeläget:

Sturridge: "Han har inte tränat med oss, han kanske kan träna idag men det är inget säkert ännu."

Coutinho och Matip: "Båda är på god väg, men inte tillgängliga till helgen."

Milner: "Han har lite problem med benet. Vi kommer inte chansa med honom i helgen."

Om Joe Gomez:

"Det kommer inte vara världens överraskning om han är i startelvan. Det är nästa steg för honom, men det är en lång väg att vandra. Joe har gjort det väldigt bra på träning. Att spela för oss är helt klart nästa steg."

Om drömmar för resten av säsongen:

"Vad jag drömmer om? Framgång och att spelarna håller sig friska och i form. Jag sa till grabbarna efter Sunderland: 'So far so good'. Nu måste vi fortsätta att jobba hårt."

Om FA-cupen:

"Vi vill verkligen vinna fotbollsmatcher. Det är en historisk turnering och vi vill göra vad vi kan för att vinna den. Vi kommer att ta ut ett lag som kommer ha goda möjligheter att vinna. Men vi möter en motståndare med gott självförtroende som ligger tvåa i sin liga."

Om Karius:

"Det är mycket möjligt att han spelar. Simon gör ett utmärkt jobb och Loris tvingar honom till att träna hårt och höja sig. Det är inte det smartaste att prata om detta med pressen för det blir så stora rubriker kring detta."


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer