Klopp: Vi är alla olika

Bild till nyheten Klopp: Vi är alla olika
Jürgen Klopp medger att han kan ha haft tur som undvek böter efter sitt utbrott mot fjärdedomaren i matchen senast mot Chelsea, men håller inte med Jose Mourinho om att han särbehandlas.

Klopp bad om ursäkt för incidenten där den gode tysken ventilerade sin frustration rakt upp i ansiktet på fjärdedomaren Neil Swarbrick efter tisdagens kryss i 1 - 1 matchen på Anfield. Detta då Chelsea dessförinnan tilldelats en straff som Simon Mignolet sedan lyckades rädda. 

Enligt Klopps version skrek han att "ingen kan slå oss", varvid Neil Swarbrick svarat "inga problem, jag gillar din passion", enligt tysken.

Efter ett oavgjort hemmaresultat för Manchester United mot Hull City på onsdag, så sade portugisen Jose Mourinho efter matchen att han behandlas ofördelaktigt. 

Igår sade en fjärdedomare till en tränare att - "jag beundrar din passion, så gör som du vill". Idag blev jag tillsagd, "Slå dig ner annars måste jag skicka upp dig på läktaren". Så med det sagt är saker och ting annorlunda för mig sade Mourinho på presskonferensen efter matchen. 

Klopp anser att alla behandlas olika beroende på att domare, så som tränare, gör olika bedömningar kring de situationer som uppstår men medger samtidigt att han hade tur som inte tilldelades ett straff för situationen. 

"Jag tror att det beror på fjärdedomaren, och hur han väljer att uppfatta situationen" säger Klopp. 

"När jag såg bilden efter matchen såg det inte allt för trevlig ut men händelsen i sig var inte alls så illa, vilket är varför jag valde att gå ut med vad som sades".  

"Det är väldigt emotionellt under matcherna och att slå av på känslorna är inte allt för lätt". 

"Vi försöker anstränga oss med att hålla känslorna i styr och det gäller inte bara mig och Jose, utan även Arsene Wenger och många andra därtill".  

"Jag var betydligt värre i mina yngre dagar ,men jag har ingen aning om varför José valde att prata om mig", avrundar tysken.  

Arsenaltränaren Arsene Wenger avtjänar i dagsläget en avstängning på fyra matcher efter att ha förolämpat fjärdedomaren i matchen mot Burnley förra helgen, medan portugisen Jose Mourinho redan hunnit med att avtjäna två avstängningar hittills denna säsong.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer