Klopp inför Spurs

Bild till nyheten Klopp inför Spurs
På dagens presskonferens diskuterade Klopp bland annat målvaktssituationen, skadeläget och publiken på Anfield.

Detta sa Klopp:

Om Adam Lallanas kontraktsituation: 

"Lallana är en väldigt viktig spelare för oss. Hur nära han är att skriva på ett nytt kontrakt? Det pratar jag inte om här."

Om ryktet att peta Mignolet:

"Vem har sagt att jag har bestämt vem som ska spela? Det är bara ett rykte. Jag har inte bestämt någonting."

"Han som sa att jag bestämt mig för att byta målvakt borde ni ta bort från er kontaktlista."

Om statistiken mot de större lagen:

"Den borde vara ännu bättre. Offsidemål både i mötet med Manchester United och mot Tottenham."

"Men det är inte så att vi tänker 'Gud va skönt att möta Tottenham'. Vi måste använda matchen för att lösa vissa problem som vi har. Vi måste visa vad vi kan göra på planen. Det krävs att vi ger allt mot ett lag som Tottenham. Vi har ingen chans om vi spelar som i den första halvleken mot Hull, lite bättre om vi spelar som i andra, men vi måste göra det bättre. De har några skador, precis som vi har."

"Bara för att vi inte flyger just nu betyder det inte att vi inte kan vinna nästa match. Vi måste vara mycket koncentrerade. Vi har haft en bra träningsvecka där vi har gjort rätt saker och fokuserat på formationen. Fotboll är inte som att cykla, man kan göra misstag. Det enda sättet att ha tur är att kämpa för den."

Om låga batterinivåer:

Det piper till i en telefon framför Klopp.

"Det står att den nästan har slut på batteri. Men vårt batteri (lagets) är inte slut på långa vägar."

"Jag har lärt mig mycket om laget under denna period. Det är viktigt att alla fortsätter att tänka på att detta är ett långtidsprojekt. Vi kommer att fortsätta att lära oss av sådana här typer av situationer."

Om Hull:

"Det fanns inget som tydde på att det skull gå som det gick. Vi hade en bra match mot Chelsea och det finns inga indikationer på att spelarna skulle vara slitna."

"Frustrerad är nog inte rätta ordet, men jag var verkligen inte nöjd med den första halvleken. Även om vi hade vunnit skulle jag vara missnöjd med den halvleken."

Om publikens engagemang:

"Jag förstår att atmosfären inte är exakt lika bra som om man vinner 20 matcher i rad, men det skulle vara trevligt om vi kunde jobba tillsammans för att skapa en fantastisk stämning."

"Låt oss använda tiden på Anfield på bästa sätt. Dock kan jag inte tvinga fram någonting."

Om den tunga perioden:

"Vid ett tillfälle tappade vi flytet. Den här spelaren var borta, en annan tappade rytmen i spelet och en tredje är skadad o.s.v."

"Det är sällan som en spelare kommer tillbaka från skada och är världsklass direkt."

"Jag är mycket mer intresserad av vad som komma skall än det som hänt. Efter våra 14 matcher som är kvar kan vi se tillbaka på den här tiden."

Om skadeläget:

"Jag är inte säker på att Lovren kan träna idag, han har fortfarande en del problem. Men vi hoppas fortfarande på det. Lallana har vilat ett par dagar efter lite problem med achilles, vi hoppas att han kan spela. Klavan hade en bakterieinfektion och har tappat lite i vikt, men han kommer träna idag så då får vi se hur det är med honom."

Källa: Liverpool.no


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer