Can om kritiken och Klopp

Bild till nyheten Can om kritiken och Klopp
Efter en tuff januarimånad så blickar Emre Can framåt.

Liverpool inledde 2017 på ett fruktansvärt sätt. Laget halkade ur båda cuperna, man tappade mark i toppstriden och spelet hackade ordentligt. Detta fick fansen att rasa mot det mesta.

Klopp, spelarna och ägarna har alla fått utstå kritik av olika slag. Men efter att ha stått för en av säsongernas insatser mot Tottenham förra veckan så har hoppet stigit igen.

En av spelarna som blivit tyngst kritiserad är Emre Can.

"Det är inte lätt att ignorera vad folk säger eftersom man skymtar det i tidningar man läser eller hör det om man snackar med kompisar eller folk i Liverpool" säger Can.

"Det är klart att folk vill snacka fotboll med en. Det är svårt att komma undan men det bästa vi kan göra är att fokusera på nästa match.

"Det viktigaste vi kan göra är att hålla ihop. När vi spelar bra så håller vi ihop och pushar varandra och samma sak måste gälla när det går sämre." -Emre Can

Adam Lallana avslöjade i veckan att kaptenen Jordan Henderson stämde ett möte med enbart spelartruppen för att vända på trenden. Emre Can säger att även Jürgen Klopp håller sina egna möten för att pusha sin trupp vilket tyder på att "The Reds" jobbar hårt för att hitta tillbaka till den formen man visade första halvan av säsongen. 

"Klopp är en väldigt positiv människa som alltid uppmuntrar oss att tänka positivt och tro på oss själva" berättar Can. "Vi har haft många möten där han påminner oss om den potentialen som finns i den här truppen."

"Vi ligger femma i ligan, en poäng från fjärdeplatsen, vilket inte är fy skam i en så här stark liga."

"Vi vet hur snabbt saker och ting kan vända i fotboll. Vi måste hålla ihop och blicka frammåt." -Emre Can

10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer