Bekräftat: Tecknar nytt avtal

Bild till nyheten Bekräftat: Tecknar nytt avtal
Tidigare under dagen ryktades det om att Adam Lallana skulle teckna ett nytt kontrakt inom en snar framtid. Nu bekräftar Liverpool att Engelsmannen är klar för tre nya år.
Adam Lallana har varit en av Liverpools bästa spelare den här säsongen. Mittfältaren är inne på sin tredje säsong i klubben och har under det senaste året växt ut till en fanfavorit och en favorit för Jürgen Klopp. Därför är det inte konstigt att han idag tecknade under ett nytt treårsavtal värt 110.000 pund i veckan.

Så här säger Lallana själv om det nya kontraktet: "Jag är väldigt stolt och glad över förtroendet som klubben och speciellt managern visat för mig.

"Att gå till en klubb som Liverpool är självklart en stor sak i sig - men att förlänga kontraktet visar att du har bidragit på en så bra nivå att de som bestämmer vill ha dig kvar".

Lallana kom till Liverpool från Southampton 2014 för 25 miljoner pund. Efter en relativt trög start fylld med skador så har kan exploderat den här säsongen och bidragit med 7 mål och 7 assist.

"Det här är en riktigt bra plats att vara på. För en spelare som vill vara en del av något speciellt så kan jag inte tänka mig en bättre klubb att tillägna sin framtid till" säger engelsmannen till Liverpoolfc.com.

"Vi har en fantastisk trupp med spelare och kommer bara bli bättre ju längre vi är tillsammans. Lägg då till att vi har en tränare och coachinggrupp av världsklass."

"Och eftersom det här är Liverpool så har vi alltid extra motivation att ge våra fantastiska fans framgången de förtjänar. Jag är överlycklig över att vara en del av framtiden här."

"Jag tror fortfarande att mina bästa år ligger framför mig. Jag vill alltid pusha på och utvecklas och jag känner mig fräsch och självsäker.

"Självklart kan jag inte lova att alltid vara den bästa spelaren på planen men jag kan lova att jag alltid ska göra mitt bästa. Jag jobbar alltid på det sättet och jag tror fansen ser det."


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer