Klopp inför Leicester

Bild till nyheten Klopp inför Leicester
På dagens Presskonferens diskuterade Klopp bland annat La Manga, flytten från Melwood och skadeläget för exempelvis Dejan Lovren - Han liknade också beslutet att sparka Ranieri vid Brexit och Donald Trump.

Klopp om La Manga:

"Det var ett bra träningsläger. Förhållandena för att ha ett träning var väldigt goda och vi fick ut vad vi ville av det. Vi försökte med Daniel Sturridge men vi fick lov att skicka hem honom på grund av virus. Han tränar troligtvis idag, första gången sedan han blev sjuk.

Om Dejan Lovrens skada:

"Han är tillbaka i löpträning. Vi lyckades inte riktigt lösa problemet så han skickades till en specialist. Specialisten hittade ett par saker och lyckades sätta ord på problemen. Dejan såg ut att vara i bra form när han sprang utomhus idag och han borde kunna träna med laget imorgon."

Om Adam Lallanas nya kontrakt:

"Jag var delaktig i förhandlingarna. Han är en väldigt viktig spelare för vår utveckling. Vi gjorde allt vi kunde för att behålla en spelare som honom. Han är i en perfekt ålder för att leverera och prestera stabilt på en hög nivå. Jag är inte med spelarna hela tiden, jag är inte med dem i garderoben, men du behöver spelare som honom."

Om att Ranieri fick sparken:

"Är jag överraskad över det? Nej det är bara fotboll. Det har tagits en del konstiga beslut under 2016-17: Brexit, Trump, Ranieri. Om det är en fördel för oss? Det vet jag inte. Vi förväntar oss att Leicester ställer upp med bästa laget på måndag. Vi såg deras match i Champions League. Jag vet inte tillräckligt om vad som har skett. Du får fråga Leicester varför de sparkade honom. Ranieri är en väldigt speciell person i den här branschen. Han är väldigt trevlig. En fantastisk person kan jag säga."

Om sitt egna lag:

"Vi hoppas att få se samma mot Leicester som vi såg mot Tottenham. Vi vill vara starka, livliga och organiserade. Vi har under de senaste 15 dagarna jobbat för att spela på vår högsta nivå. Nu måste vi visa att vi klarar av det."

Om kampen om Champions League-platserna:

"Du har sex eller sju lag som kan prestera på samma höga nivå och det finns bara fyra platser till Champions League. Det är intressant att vara en del av kampen."

Om Georginio Wijnaldum:

"Han var väldigt bra mot Tottenham. Det var kanske hans bästa match för oss. Det handlar om att göra rätt sak i rätt tid. Han fick en smäll på benet under denna vecka men blir troligtvis spelklar tills matchen."

Om matchen mot Leicester:

"Spelarna i Leicester kommer vara ute efter att visa framfötterna. Det är vårt jobb att se till att de inte har möjlighet till det. När vi spelar på vår högsta nivår är vi inte roliga att möta."

Om flytten från Melwood:

"Jag älskar verkligen att jobba här på Melwood, men i fotboll sker det förändringar. Vi kan inte stanna och bara hoppas på att konkurrera med andra lag. Ibland måste man höja standarden. Det är kul att ägarna ger oss denna möjlighet att ta så stora kliv framåt genom att slå ihop akademin och A-truppen. Det handlar också om infrastruktur. Om vi vill ha ett till kontor kan vi inte skaffa det på Melwood eftersom det helt enkelt inte finns plats. Att stanna på Melwood under de kommande 25 åren hade inte varit det bästa för klubben."

Källa: Echo, Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer