Presskonferens med Klopp

Bild till nyheten Presskonferens med Klopp
Coutinho springer och Danny Ings tränar med boll detta och mer avslöjade Klopp på dagens presskonferens på Melwood. Här hittar du vad tränaren sa:

Om skadan på Coutinho:

"Han sprang för första gången igår. Han såg ut som John Achterberg(målvaktstränaren) när han springer, men det är bra nyheter. För stunden så ser det positivt ut men vi kan inte vara 100% säkra."

Om skadan på Jordan Henderson:

"Ingenting nytt om Hendo. Fortsatt skadad."

Om skadesituationen i övrigt:

"Danny Ings tränar lite med boll nu, han är på god väg."

Om söndagens match mot Southampton:

"Vi känner press men det är en positiv press. Vi har ett mål vi kan kämpa för och vi känner till motståndarens kvalité. Jag gillar att se Southampton spela. Southampton är ett av det bättre fotbollslagen i ligan och vi vet ganska bra hur de kommer spela. Det är bra med tanke på förberedelserna till matchen. Vi har kämpat för en topplacering hela säsongen. Vissa kan bli nervösa inför en sådan situation men det gäller att njuta, vara modig och få med oss publiken. Vår plan är att dra nytta av Anfield på söndag. Vi ska kämpa för detta tillsammans!

Om Emre Cans kontraktsituation:

"Det är ingen hemlighet hur mycket jag gillar Emre. Han gillar klubben och vi är i samtal. Det är ingen press, allt är bra. Jag är optimistisk, vi har stor respekt för varandra. Efter hans mål mot Watford har jag sagt till honom att göra lite enklare mål i nästa match om det är möjligt. Efter målet vill folk att han ska stanna men efter en mindre bra spelad match vill samma människor att han ska lämna klubben. Det är förnuftigt att behålla bra spelare och Emre är en bra spelare."

Om att Liverpool inte lyckats göra mål mot Southampton denna säsongen:

"Folk jämför alltid olika matcher med samma motståndare med varandra. Januari var absolut helt fel tidpunkt för oss att spela två avgörande matcher men det var inte så att vi inte skapade chanser mot dem. Vi måste försvara oss mycket bättre. Det är grunden till framgång."

Om Lucas goda form:

"Lucas är i bra form just nu och är väldigt viktig för oss. Klubben visade sig från sin bästa sida när vi firade hans 10 år i klubben."

Om kampen om topp fyra:

"Det finns ingen klubb som har råd att kasta bort poäng i detta stadiet av säsongen. Vi måste kämpa och det är mycket att kämpa om. Jag gillar den typen av press och att kämpa för något speciellt, det är de bästa du kan göra."

Om Daniel Sturridge och hans situation i klubben:

"Daniel hade två väldigt bra chanser på lite tid under matchen mot Watford. Han är inte i 100 % form men han är tillgänglig för de tre sista matcherna. Han kan avgöra en match inom loppet av en sekund och vi har haft bra samtal."

Källa: Liverpool.no, liverpoolecho.co.uk


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer