"Van Dijk kan fortfarande bli Liverpoolspelare"

Bild till nyheten "Van Dijk kan fortfarande bli Liverpoolspelare"
James Pearce från Liverpool Echo tror inte att sista ordet är sagt vad gäller Van Dijk-affären. Oxlade-Chamberlain är en annan spelare som kan sluta upp på Anfield.

Det är idag två veckor sedan som Liverpool FC kom med det uppseendeväckande pressmeddelandet, där de beklagade sig till ägaren, styrelsen och supportrarna i Southampton, de meddelade också att intresset för Virgil Van Dijk var avslutat. Van Dijk som var Jürgen Klopps primära transfermål för sommaren.

James Pearce (Liverpool Echo) tror inte att Van Dijk-sagan är över.

I Echos senaste podcast pratar Pearce om händelsen som tog en dramatisk vändning då han själv var på semester.

"Jag tror inte att Van Dijk-sagan är över på långa vägar. Jag blir inte överraskad om Liverpool bara ligger lågt just nu," sa Pearce

"Det blir intressant att se vad som händer. Om han kommer att ansluta till Liverpool så kommer det vara sent under transferfönstret."

En annan gäst som var med i podcasten var Sunday Times-journalisten Jonathan Northcroft. Han tror att Klopp får sin mittback.

"Om Klopp vill ha Van Dijk mer än något annat, då tror jag att han får som han vill, och Liverpool kommer att betala det som Southampton kräver. När den nya managern kommer, och spelarna återvänder, så är det möjligt att Van Dijk kan bli ett problem som Southampton inte önskar," sa Northcroft.

Northcroft rapporterade i söndags att Alex Oxlade-Chamberlain vill lämna Arsenal och söker en ny klubb.

Northcroft tror inte att det stundande köpet av Mohamed Salah från Roma kommer att påverka Liverpools intresse för Arsenals mittfältare.

"Bara för att Liverpool har köpt Salah, betyder det inte att de inte vill köpa Oxlade-Chamberlain. Klopp är ett stort fan av spelaren."

"Klopp verkar inte vara ute efter en forward, vilket överraskar mig, men när det gäller de andra positionerna ser de ut att ha kontroll," säger Northcroft.

Källa: Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer