Klopp efter matchen

Bild till nyheten Klopp efter matchen
Jürgen Klopp diskuterade offensiven, defensiva fasta situationer och Mohamed Salahs debut efter det oavgjorda mötet med Wigan.

"I den första halvleken spelade vi verkligen bra fotboll under perioder, men vi tog inte chanserna. Vi släppte in ett mål som vi inte borde ha släppt in, något som påminde oss om förra säsongens problem. Vi kunde inte fixa dem under semestern, så vi får fixa dem nu," sa Klopp enligt Liverpool Echo

Från start spelade Ben Woodburn, Gini Wijnaldum och Adam Lallana på mittfältet.

"I den första halvleken spelade vi med ett väldigt offensivt lag. Vi skulle kunna ha gjort två eller tre mål, men Wigan gjorde en bra match. Vi prövade att pressa högt, men de spelade också fotboll. Därför blev det en öppnare match än man vanligtvis ser under försäsongen."

"Vi fick ytor ett par gånger, då är vi starka. När det är trångt är vi också starka, men vi måste jobba lite med det."

Framför den offensiva mittfältstrion spelade Mohamed Salah till höger, debut i den röda tröjan.

"Det syntes att han inte är van att spela med oss i försvarsspelet. Han är van med ett helt annat spelsätt. Men hans första chans, ett väldigt fint löpsteg."

Efter den första halvleken byttes hela laget ut och tempot sänktes.

"I den andra halvleken spelade vi med ett lite annat system. Vi visade upp fint spel här också ibland, men det var ganska tråkigt för att vara helt ärlig."

"Du har också den fysiska aspekten, som är den viktigaste. Vi löpte mycket. Det andra var inte så mycket att njuta av."

"Låt mig, för första gången i mitt liv, åka till Asien. Där kan jag berätta vad vi kan förvänta oss. Vi måste utnyttja den här veckan. Efter det har vi ett ordentligt träningsläger i Tyskland, med en fin turnering i München och några riktigt bra motståndare," avslutar Klopp


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer