Klopp vill ta revansch på Palace

Bild till nyheten Klopp vill ta revansch på Palace
Jürgen Klopp är revanschsugen, men ser hellre att resultaten kommer när Premier League drar igång. Träningsmatcherna handlar om att komma i form, enligt tysken.

"I hemmamatchen mot Crystal Palace fick vi inte det resultatet vi ville ha. Så ja, vi är revanchsugna, men inte i Asien. Vi kan hellre ta revansch när vi möter dem i ligan," sa Jürgen Klopp i en intervju med premierleague.com

Att Liverpool möter Crystal Palace så tidigt i Premier League, gör att Klopp kanske håller inne med några nya taktiska idéer.

"Om jag vore en pokerspelare, skulle jag kanske säga att vi inte ska visa alla våra kort. Men detsamma gäller för Frank de Boer."

På frågan om hur han ser på försäsongsmatcher svarar han att det handlar mer om träning än resultat.

"Man måste se dessa matcher som de mest intensiva träningspassen man kan tänka sig. Det är vad vi vill, för vi måste vara förberedda inför säsongsstart. Vi skulle aldrig använda en spelare som är småskadad. Allt handlar om att använda friska spelare, och visa dem de nya taktiska grepp som vi har jobbat med under de senaste veckorna."

Hittills har han hämtat in Dominic Solanke och Mohamed Salah till klubben, två köp han är mycket nöjd med.

"Planen var att få in kvalitet. Med Dominic handlar det om att få en bredare trupp, men dörren är alltid öppen och vi hjälper honom så mycket vi kan. Mo Salah har mycket mer erfarenhet, såklart, och har redan spelat i England. Man såg redan under de första träningarna att de båda är kvalitetsspelare. De är bra killar som kommer att bli viktiga för oss," avslutar Klopp

Källa: Liverpool.no


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer