Klopp vill spela attraktiv fotboll

Bild till nyheten Klopp vill spela attraktiv fotboll
Jürgen Klopp kommenterar Keita och Van Dijk och hoppas att Liverpool kan bjuda fansen på massvis av underhållande fotboll under säsongen.

RB Leipzigs ägare Dietrich Mateschitz gick ut i media och förklarade att de inte skulle sälja Naby Keita, efter att ha nekat Liverpools bud på £66M.

Mr. Mateschitz? Vad var det han sa? De behöver inte sälja sina spelare. Han är lyckligt lottad. När jag var i Dortmund var vi alltid tvungna att sälja spelare, men vad ska jag säga? Det finns inget att säga om detta," sa Klopp till Liverpool Echo.

Klopp var fåordig då han fick frågan om Virgil van Dijk.

"Jag visste inte att jag blev kritiserad. Blev klubben det? Det är inte bra. Vi bad om ursäkt, det är utagerat. Vad mer kan jag säga om det här."

Enligt Echo har Klopp tron på en bra säsongsstart, trots motgångarna i transferfönstret, och tror att hans lag kan sluta högre upp i tabellen denna säsong.

"Jag tänker inte på att vinna titeln. Men det är uppenbart att många i Liverpool gör det. Faktiskt, så gillar jag inte snacket om att jag var den första managern på ca 100 år som van dubbeln med Dortmund."

"Det hade varit bra att vinna en cup och så ligan året efter. Att vinna dem samtidigt gör att folk säger att jag är en speciell manager. Jag behöver inte det, men om det sker är det väl bra. Det är inte det som driver mig."

"Framgång för oss är att bli bättre, bättre och bättre än förra säsongen. Om du är tålmodig nog att ta dessa steg, då kan du vinna allt. Vi måste förbättra oss eftersom alla runt om oss förbättrar sig. Vi har potential att göra det bättre."

"Vi måste spela så bra vi kan, underhålla så många som möjligt och vara giriga. Så att folk lämnar arenan och säger 'Herregud, detta är fotboll'. Det är det jag vill, låt oss se om vi kan klara det."

6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer