"Vi måste försvara oss bättre"

Bild till nyheten "Vi måste försvara oss bättre"
Jürgen Klopp menar att det finns en del saker att jobba på fram till säsongsstart, men är ändå nöjd med prestationerna.

Om turneringen:

"Det har varit äkta försäsong-matcher. Tuffa motståndare i tuffa förhållanden. Att vinna båda matcherna är mycket bra, vi behöver inte förminska vår prestation. Vi har sett att allt inte fungerar helt, men många delar är redan på plats," sa Klopp efter matchen enligt Liverpoolfc.com

"Jag är nöjd med prestationerna. Dock så släppte vi ju in ett mål idag. Det var min idé att starta med ett så offensivt lag, det är klart att det går ut över defensiven. Grabbarna ser väldigt bra ut offensivt, men vi måste lära oss att försvara bättre tillsammans."

"I den andra halvleken gick vi för ett tredje mål, och det öppnades upp ytor för Leicester att kontra på. Det är något vi verkligen måste lära oss - i dessa lägen vill vi skapa chanser, men inte spela riskabelt utan täckning. Under de sista 30 minuterna visade vi på mognad."

Om Coutinho:

"Alla vet att Coutinhp är en nyckelspelare för oss. Jag vet att han trivs mer än bra här. Han älskar klubben och staden. Att han klarar av att spela såhär bra, under en svår period i försäsongen och efter alla dessa träningspass, är kul att se. Han har otrolig potential."

Om Milner:

"Förhoppningsvis är det inte en skada. Han fick en liten känning i låret och kände sig stel. Jag hoppas att det är allvarligt, men vi får vänta och se."

Om Salah definitivt kommer att starta:

"Ja, jag tog alla beslut fyra veckor i förväg," svarade Klopp sarkastiskt. 

"Jag ber om att vi ska ha mer än elva spelare att välja mellan när säsongen startar. Då kommer jag att ta mina beslut. Just nu koncentrerar vi oss på att få spelarna i form. De behöver inte bevisa något för mig, den enda anledningen till att de är här, är för att de redan har bevisat saker för mig."

"Det handlar om att få dem i så bra form som möjligt. Därefter hjälper vi dem med små eller stora råd gällande hur de ska spela. Salah är en duktig spelare, det är uppenbart."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer