Gör comeback imorgon

Bild till nyheten Gör comeback imorgon
Jürgen Klopp bekräftar att Sadio Mané är med i matchtruppen till morgondagens match mot Hertha Berlin.

Sadio Mané är tillbaka och kommer att göra sin första match sedan han blev knäskadad mot Everton i början av april.

Senegalesen började träna fullt förra veckan, efter att ha stått över resan till Hong Kong, och har tagit sig igenom de tuffa träningspassen utan bakslag.

Matchen i Berlin kommer dock för tidigt för Danny Ings, trots att han tränar som normalt tillsammans med laget.

"Sadio kommer definitivt att vara med. Danny ser bra ut, fantastisk faktiskt, men det är lite annorlunda att spela matcher. Vi har övervägt att låta honom spela med U23, eftersom vi har den möjligheten, men det är inte direkt någon mening med det," sa Klopp till Liverpoolfc.com.

"Vi ville ha med honom hit, så att han kan träna ordentligt med oss, men han kommer inte vara med i truppen imorgon."

Liverpools nya vänsterback, Andrew Robertson, är också med i truppen. Han kan förvänta sig speltid eftersom Milner är borta pågrund av skada.

"Det är en match där vi ska använda alla alternativ vi har eftersom vi har fyra matcher under loppet av en vecka, vi måste hantera det. Imorgon ska vi ge chansen till alla spelare vi tar med oss, och det gäller även Robertson."

"Några blir kvar här (i Rottach-Egern) och arbetar med återhämtning eller det som de behöver. Kanske lite löpning! Sen har vi matcher på tisdag och onsdag och sedan på lördag igen. Vi ska hantera intensiteten, men imorgon ska alla som blir med få spela."


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer