Första bortamålet på två år

Bild till nyheten Första bortamålet på två år
Georginio Wijnaldum menar att Hertha Berlin var en tuff motståndare trots resultatet.

Enligt Liverpool Echo så gjorde Wijnaldum alla sina sex mål på hemmaplan förra säsongen. För Newcastle gjorde han 11 mål säsongen innan, även där var alla på hemmaplan. 

"Jag gjorde mål på bortaplan för Newcastle innan säsongen började. Nu hoppas jag kunna göra det för Liverpool i ligan också. För mig handlar det inte om var jag gör mål, för jag blir glad så länge som jag gör mål," sa Wijnaldum enligt Liverpool Echo.

Holländaren menar att spelarna kände av de tre träningspassen som de hade dagen innan matchen. 

"Vi jobbar väldigt hårt och tränar mycket. Att spela en sådan match efter all träning var väldigt svårt. Det var inte så komfortabelt, kanske resultatet säger något annat, men det var väldigt tufft."

"Om du tränar hårt och får in det som en del av ditt spel, då kan du få glädje av det. Om du inte gör det, känns det som att du sliter utan anledning. Nu tränar vi väldigt hårt, och såhär långt tjänar vi på det. Vi kan vara stolta över oss själva."

Wijnaldum är väldigt imponerad av Mohamed Salahs start i Liverpool. 

"Salah flyger. Ska jag vara ärlig så såg jag inte målet eftersom jag var i omklädningsrummet, men jag hörde att det var ett fint mål. Han har funnit sig till rätta på ett bra sätt. Han är inte bara en fantastisk spelare utan även en väldigt bra person. Det gör det lättare för både han själv och för oss andra."

"Det är alltid kul att spela med duktiga spelare, men speciellt när de är snabba. Det får du med Mané och Salah. När motståndarna måste hålla koll på de snabba spelarna så blir det lättare för alla andra. Det öppnar upp ytor. Alla kan dra nytta av deras kvalitet."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer