"Milner är som ett nyförvärv"

Bild till nyheten "Milner är som ett nyförvärv"
Jürgen Klopp diskuterade bland annat transfers under presskonferensen efter segern mot Athletic Bilbao och menar att Milner är som en ny värvning.

Klopp om att avsluta försäsongen med en vinst:

"Jag sa innan matchen att försäsongen såhär långt har varit mycket bra. Vi har spelat många matcher och inte förlorat en enda. Vi spelade oavgjort två gånger och förlorade på straffar mot Atletico. Men det är ett bra tecken. När det gäller våra prestationer var det mestadels bra eller till och med bättre än bra. Vi såg en del svagheter idag. Jag skulle säga att vi spelade briljant under den första halvtimmen, sedan tappade vi organisationen och matchen förändrades lite."

"Då fick vi lov att springa och jag var inte nöjd med de 15 minuterna, men samtidigt är jag glad att det hände, för om allt är perfekt under försäsongen leder det alltid till att man tar fel beslut."

"Vi vet att vi måste vara väldigt koncentrerade för att vara stabila, och när vi är stabila kan vi hota och spela väldigt bra fotboll."

"Det syntes i början av andra halvlek att vi hade lite yngre killar och vi hade lite problem, men sedan bröstade vi upp oss och spelade. Det var härligt att se, vi såg smarta ut, så jag är nöjd."

Om tuffare säsong i och med spel i Europa:

"Vi får se. Idag hade vi... alla vet om Adam Lallanas skada, det är ett stort avbräck, men detta lag har hanterat så många situationer och de kommer att hantera denna."

"Phil hade problem med ryggen igår och idag så det fanns ingen anledning till att ta några risker. Det samma gäller Hendo, han var lite krasslig så vi sa 'OK, inga risker idag'. Daniel har ett litet problem med en muskel, men truppen är stor nog och idag såg jag några spelare som verkligen visade upp sig."

"Vi kommer att rotera, det är något som är säkert, det är inte mitt problem just nu, jag ska förbereda oss inför Watford-matchen från och med imorgon och därefter nästa match, och sedan kommer jag att tänka hur vi kan lösa det på bästa sätt."

Om Woodburn och att ge chansen till ungdomar:

"För en ung spelare så kommer det alltid att finnas plats i min trupp, men det handlar om spelaren. Du såg under de första 5-10 minuterna att Ben hade lite problem. Det har varit en tuff försäsong för honom, han är bara 17 år, fyller 18 i oktober, så vi försöker att hålla honom utanför så ofta som möjligt, vi måste tänka på att han bara är 17 år."

"Han gör det mycket bra och alla kan se hans skicklighet. Dock hade han problem i början idag, sedan förändrade han matchen med ett fint mål. Efter det spelade han mycket bra. Det är så det är - unga spelare har dessa upp- och nedgångar."

Om transfers:

"Vi har alltid sagt att fram tills 31 augusti kommer vi att hålla ögonen öppna, det är något som är säkert, men det är inte endast upp till oss. Det handlar om andra klubbar."

"Vår situation, jag tycker att vi fick nya spelare idag och under försäsongen, om man vill se det så. Alberto Moreno är 100% tillbaka, vilket är väldigt härligt efter ett tufft år. Andrew Robertson visar sin kvalitet. Självklart måste han fortfarande anpassa sig till vår spelstil, men man kan redan se vilket hot han utgör offensivt."

"Det innebär att Millie är fri att spela på mittfältet, så utan att vara ute på transfermarknaden har vi en ny mittfältare, det är bra."

"Dom Solanke... Jag tycker att han redan har visat att han är redo för seniorfotboll. Ryan Kent, jag har känt honom i ett och ett halvt år och under förra året så utvecklades han otroligt bra, och denna försäsong är väldigt annorlunda jämfört med den förra. Denna gång har han verkligen visat upp sig. Så, utan att ha spenderat allt för mycket pengar eller betalat de högsta övergångssummorna så har vi ett par nya spelare i truppen. Det är bra."

Om atmosfären i Dublin:

"Jag sa det för en kort stund sedan. Jag blev verkligen rörd av atmosfären, om jag ska vara ärlig."

"När vi kom till arenan, när vi åkte igenom staden, när vi anlände till hotellet, det var väldigt speciellt idag."

"Jag har hört om det, att Dublin är en LFC-stad, men nu vet jag att det är så och det är en helt annan sak att uppleva det."

"När vi lämnade hotellet före matchen var det 500 personer minst, men om du ger autografer till en så blir de andra 499 besvikna för vi har inte så mycket tid, det är svårt."

"Vi försökte sprida ut det lite idag. Förhoppningsvis kan vi göra många av dessa fans glada, för de gjorde oss glada. Innan matchen var det otroligt, under matchen var det otroligt, efter matchen var det speciellt. Så tack så mycket Dublin, det här var en väldigt speciell upplevelse."

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer