Jürgen Klopp bekräftar att Liverpool fortfarande vill köpa en mittfältare innan fönstret stänger.

De röda erkände sig besegrade i jakten på Naby Keita efter att RB Leipzig avslog ett bud på £66M och insisterade på att han inte var till salu.

Klopp har efter det sett sitt mittfält tunnas ur i och med skadorna på Adam Lallana och Philippe Coutinho. Managern menar att Liverpool letar efter potentiella förstärkningar till mittfältet.

"Vi har inte allt för många mittfältare just nu som är erfarna."

"Letar vi fortfarande efter spelare? Ja. Det är sanningen. Men vi letade efter spelare innan Adams skada. Nu är både han och Phil skadade så nu har vi två mindre."

"Det gör inte situation bekvämare. Du kan inte riktigt förbereda dig för sådana här situationer, men vi har fortfarande tid."

"Jag tänker bara på Watford och hur vi kan starta säsongen. Men 31 augusti? Ja, jag vet. Allt kan hända, men jag är inte säker på att det kommer att ske. Om jag skulle vara säker så skulle de nog redan vara här eller något sådant. Det är fortfarande öppet för affärer."

Det finns en viss oro att Liverpool inte har gjort tillräckligt under sommaren för att bygga vidare på den fjärdeplats de klarade av förra säsongen; inte minst med tanke på att det kommer att bli spel i Europa denna säsong.

Men Klopp är mycket nöjd med de spelare han har fått in. 

"Vi får se vad som händer för oss. Vi har försökt att förstärka truppen. Det har blivit verklighet i alla lagdelar."

"Dom sätter press på anfallarna. Mo också, och Robbo ser mycket bra ut."

"Vi har Hendo tillbaka efter en lång period borta, vilket också är positivt."

"Alberto Moreno - du såg honom. Han ser bra ut, han ser annorlunda ut, han har mognat. Han använde förra året till att arbeta på ett par saker som vi pratade om. När han kan hantera de sakerna så är han en fantastisk spelare. Just nu känns det väldigt bra, men vi får se vad som kan hända."

Källa: Liverpool Echo