Jobbar på förstärkningar

Bild till nyheten Jobbar på förstärkningar
Jürgen Klopp erkänner att hans trupp inte är tillräckligt bred.

Liverpools manager tror inte att ett köp kommer att fixa Liverpools defensiva problem, men menar att truppen måste förstärkas innan övergångsfönstret stänger.

"Det handlar inte om en spelare. Det är inte så att en spelare kan fixa alla problem vid fasta situationer för Liverpool. Det handlar självklart om positionering - att göra rätt sak i rätt tid, i rätt position," säger Klopp till Liverpool Echo.

"Det är inte så att det hände mot oss förra säsongen och att vi nu kan säga 'det kommer inte att ske igen'. Det finns inte en chans att det inte kommer att ske igen. I fotboll släpps det in mål från fasta situationer över hela världen."

Tysken fick frågor om spelarjakten. Tidigare under veckan rapporterades det att han sökte efter en mittfältare.

"Vi jobbar fortsatt på alla områden. Vi kan inte bygga dem. Vi måste ha samtal, och ser över alla delar av laget."

"Truppen är inte bred nog för att spela många matcher för ögonblicket, eftersom några nyckelspelare inte är tillgängliga."

"Folk kommer att säga att jag måste köpa en ny spelare i alla positioner. Jag är inte säker på att det är någon mening med det. Vi gjorde det bra under försäsongen på detta område. Vi släppte in mål, men gjorde det också bra. Vi kan inte enbart fokusera på en sak, men vi vet självklart om att det är viktigt."

Echo skriver att Daniel Sturridge är frisk och åker med truppen till Tyskland på måndag. Under tisdagen spelas det första mötet av två mot Hoffenheim. 

De skriver också att Philippe Coutinho troligtvis inte kommer att vara med på tisdag.


20 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer