Robbo-wan's Tuppence: Rumour Mill mal vidare med frenesi

Bild till nyheten Robbo-wan's Tuppence: Rumour Mill mal vidare med frenesi
Rumour Mill mal, som vi alla (åtminstone nästan alla) vet om med oförbruten frenesi. För vår del har det mesta handlat om Cottens vara eller inte vara.

Sommarens följetong, i mer eller mindre seriös media, har ju varit huruvida Philippe Coutinho ska stanna i Liverpool eller inte.

Om FSG är villiga att sälja eller inte.

Om det finns en smärtgräns finansiellt eller inte.

Om Coutinho vill vara kvar eller inte. 

Om Klopp...

Senaste ryktet från Diario Gol är f ö att Klopp ställer krav på Rakitic som en del i dealen om Cotten ska gå. Faan vet, men (typ!) 77 källor säger att PC är klar, inte klar, stoppad, inte stoppad...

Parallellt med detta klagas det på vår passivitet på transfermarknaden - Salah, "Solle", Robertson etc till trots. Men, då har man ju inte haft koll på vare sig Klopp eller FSG's tidigare strategier.

Generellt så vill många fans att ALLT ska ske NU! 

Folk klagar på alla risiga värvningar vi gjort genom åren, ändå så skall vi likförbannat köpa någon bara för att ha köpt någon eftersom alla andra klubbar lagt X miljarder. 

Rätt spelare, rätt tekniska kvaliteter, rätt karaktär, rätt fit måste bli mer rådande. Ska vi ändå slänga 3-600 mille på en spelare kan det lika gärna vara rätt spelare istället för någon som passar hyfsat men inte perfekt in i mallen.

Vi kanske inte får in en till perfekt spelare i detta fönster - van Dijk har analysen uppenbarligen satt som extrem prioritering - och får dras med att försvaret är fortsatt darrigt och utveckla befintliga spelare samt supportfunktioner till dessa?

Handen på hjärtat; Vill vi/ni/jag ha både bredd och spets i truppen eller nöjer vi oss med bredd och förhoppningsvis spets... Denna säsong... eller kanske nästa... Eller inte alls.

Saken är alltså: Är det bättre att satsa fullt på RÄTT spelare, eller skall vi satsa på en suddig kopia?

Jag är trött på att behöva snöra in ett par 43:or extra hårt i en sko av storlek 45 så jag väntar gärna på "the right fit".

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer