Klopp om Manés röda kort

Bild till nyheten Klopp om Manés röda kort
Jürgen Klopp menar att det röda kortet för Sadio Mané var för tufft.

Jürgen Klopp fick efter förlusten mot Manchester City självklart frågan om Sadio Manés utvisning.

– Det var en olyckshändelse. En väldigt oturlig situation. Jag tror att alla vet att Sadio inte såg målvakten. Han tittade inte på målvakten, han ville bara komma åt bollen så snabbt som möjligt.

– Dock så fick han rött kort och det är inget som vi kan ändra på. Förhoppningsvis så är inte målvakten allvarligt skadad. Till en början, med alla människor på planen, såg det ut att kunna vara det. Han satt på bänken efter matchen så det kanske, förhoppningsvis, inte var så illa, sa Klopp.

Sadio Mané kommer att missa tre matcher - Hemmamatchen mot Burnley samt  de båda bortamatcherna mot Leicester City (en av dem är i Ligacupen).

Jürgen Klopp förklarar att Mané var väldigt ledsen efter matchen.

– Han är väldigt, väldigt upprörd. Vi kunde inte muntra upp honom över huvud taget. Han var chockad över situationen, och jag är säker på att han också var chockad över domarens beslut, för han trodde inte att det skulle bli rött kort.

– Hade han inte haft benet så högt skulle man kunna argumenterat för att målvakten gjorde en förseelse. Vad kan jag säga? Det blev ett rött kort, och jag är säker på att många kommer att hitta många anledningar till varför det var ett korrekt domslut. Vi kan inte förändra det. Självklart hade utvisningen stor påverkan på matchen idag.

Källa: Liverpool.no


20 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer