Seger för U19

Bild till nyheten Seger för U19
Liverpools U19 tog sig an Sevillas motsvarighet på Prenton Park i afton och briljerade.

Champions League är tillbaka i Liverpool. De första bollarna sparkades dock några kilometer väst om Anfield, närmare bestämt på Prenton Park i Wirral.

Steven Gerrard tog sin plats vid sidlinjen för att leda Liverpools ungdomar i Europa och "The Young Reds" gjorde ingen besviken.

Liverpool gjorde en bra första halvlek och fick betalt för sitt hårda arbete. Högeryttern Curtis Jones gjorde 1-0 i den 23:e minuten och Herbie Kane ökade på 5 minuter senare.

Ben Woodburn har haft några magiska veckor då han gjord både mål och assist för Wales. 17-åringen fick äran att bära kaptensbindeln idag också.

"The Young Reds" fortsatte hålla uppe trycket matchen igenom. Kamil Grabara hade inte mycket att göra i målet och innan första halvlek var slut ledde man med 3-0. Denna gången återigen genom Curtis Jones.

Mittbacken Connor Masterson utökade till 4-0 i den 66:e minuten och satte spiken i kistan. Liverpool kunde enkelt spela av matchen och inkassera 3 poäng i premiären.

Liverpool U19s: Grabara, Coyle, Lewis, Masterson, Johnston, Kane (Adekanye, 60), Jones, Tagseth, Brewster (McAuley, 88), Woodburn, Millar (Camacho, 71).

Oanvända spelare: B.Williams, R.Williams, Hunter, Longstaff.