– Mitt fokus är här nu

Bild till nyheten – Mitt fokus är här nu
Philippe Coutinho har för första gången uttalat sig kring sommarens segdragna transfersaga och även om han erkänner att det såklart var en stor lockelse att lämna för Barcelona stryker han under sin stolthet över att tillhöra Liverpool.

– Jag tror alla vet vad som händer vid det här laget. Jag fick ett helt fantastiskt erbjudande och både jag och min familj var intresserade. Det är ingen hemlighet, förklarade han för ESPN Brasil efter gårdagens match mot Burnley. 

– Det var en svår period för mig, men det gäller att ta nya tag nu. Men nu är mitt fokus att göra det bra för Liverpool och mitt landslag. Det är allt jag tänker på. 

– Jag vill att alla ska förstå att jag alltid uppskattat och respekterat Liverpool. Klubben som helhet, ledningen, mina lagkamrater och såklart alla fans. 

– Jag tyckte att jag fick ett bra mottagande i veckan och det var kul att vara tillbaka från start idag (igår mot Burnley), fortsatte han. 

– Barcelona är en stor klubb med fantastisk historia och även om jag hade en önskan att gå dit är jag lika stolt över att tillhöra Liverpool som på samma sätt är en helt fantastisk klubb. 

Coutinho understryker också att där inte är någon överenskommelse inför nästa säsong, likt fallet uppges ha varit med Luis Suarez när han lämnade 2014.

– Nej, inte vad jag vet i alla fall, avslutade han. 


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer